Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: pastng

[ENTERBAY] My Michael Jordan collection

師兄請問你的地台點整。
回復 16# 岸居仔

師兄你好,唔知呢度版規(我怕有版權問題,for自己就ok),你問過版主ok我可以post個file出黎你print就得
回復 17# pastng

Ching 可以的話可否send埋俾小弟,謝謝
回復 18# air_jordan

梗係得la,你地問左版主先啦
可否Email給我 leomak2013@gmail.com. Thanks! 師兄
師兄可否幫幫忙﹐教下大家點繁
頭像被屏蔽

回復 21# 岸居仔

師兄當然無問題啦!
首先我用相機影個stand同在網上找了MJ個簽名,你可用photoshop調個stand的光暗到你喜歡的色調。 而個簽名就在illustrator跟網上找回來的簽名重新勾畫出來。 最後把stand幅圖place落illustrator裹放成正確尺寸,把簽名放在你喜歡的位置再打印出來就ok。
另外我為了令佢可以放較長時間,就將打印好的printout貼在發泡膠板上,面再貼上包書膠,搞掂!:64:

唔好意思怕俾人告不便post出來分享
Thanks! 師兄!!!
一旦買了,要停有難度
睇相覺得無咩~但睇過實物后 我有點頂唔順 打算一款頭雕入一隻
唔夠right, 所以pm唔到呢到個版主.......可否send 個file俾小弟, 感激:35:
回復 16# 岸居仔

我想到一個簡單方法,希望師兄用得着:
用膠片打印 or 出面影印膠片,跟住圓形剪返出黎放上 stand 度就變成有簽名的了!

回復 18# air_jordan

我想到一個簡單方法,希望師兄用得着:
用膠片打印 or 出面影印膠片,跟住圓形剪返出黎放上 stand 度就變成有簽名的了!

EB果d野劑劑都要換