Toysdaily 玩具日報

查看: 5592|回復: 13

[新品消息] SIDESHOW STARWARS LUKE, HAN SOLO HOTH verion

佢地兩個各自都有唔同嘅雪騎taun taun...
taun taun可能係polystone.....
哩次大劑喇...擺位同價錢都係一個問題...
99%會入手....要買少d figure..留位比佢地兩個.....

SIDESHOW HOTH.jpg
Luke is not bad but Han Solo is soso...
衣服方面唔似戲中著左厚衫個樣...
而家鬆抱抱....要同佢著多套打底衫褲先得....

必入:handshake:, 六集中最鐘意ESB
原本諗住只入一隻tauntaun ,依家睇嚟要一人人坐騎了

小道消息sideshow個star wars 1:6個license就嚟完,可能依幾年會狂出
大大劑{:1_221:}
snowspeeder pilot suit都好正...
唔知仲要等幾多年先會出....:63:

是否之後HOT TOYS 會有星戰版權出12吋~!?
回復 7# qqb

以Disney同hottoys嘅交情,有好大可能
如果係堅料的話,啲冷門角色真係更無可能1:6化,有啲失望
Empire Strikes Back 的確好正 ! 但我對呢兩set感覺麻麻地, 有又得, 冇又唔係損失。

:)
頭像被屏蔽
大劑實在{:1_206:}
嚴選下Skip咗呢兩隻,
Starwar只入darkside{:1_222:}
回復  qqb

以Disney同hottoys嘅交情,有好大可能
如果係堅料的話,啲冷門角色真係更無可能 ...
willywonka 發表於 29-7-2013 05:28 PM

以Hottoys嘅生產量根本應付唔到Star war咁龐大嘅市場。
當然,佢哋所出品嘅品質係比其他對手優勝。但係一講到出品貨嘅速度。
就真係!要佢哋出Star war系列,就只會有某部份最受歡迎嘅角色了!
係咪一定要跟隻野, 真的話可能只可以考慮要luke....