Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Hottoys 今日的安排非常之好,讚 X 3

幫襯開HT就知,佢永遠係限定/預訂/排隊/EVENT的頭一兩日刻意製造人龍。

星期五小弟明知排隊無運行,於是十一點至入場,入場唔洗排,睇展會又少人(個個排緊隊)。但小弟老友就唔好彩了,開場起就係隊尾等來等去,條龍都無郁過。

點解??辦酒會開香賓囉,聽講十點後搞左大半個鐘至開始處理預訂,死未?

唔急玩的,永遠係最後一兩日訂野最爽,不過攞限定只可揀5/6/日喎,死未?
請問抽唔中即場排得唔得?
kobevih 發表於 29-7-2013 02:12 PM

Of course cannot la.
玩具霸權, 先不論佢抽籤有無違規, 但我個人極不滿意限時限刻, 有違公平原則, 不如下次大會比HT設定開放時間啦, HT係動漫的一部份, 佢硬要客戶當佢係動漫的全部, 限時限刻變相為左佢特登咩時間入場咁, 真係不知所謂, 人地開場, 你展館又唔開, 早上問佢又話可能下午開, 想點姐, 咁怕人多,連展館都限時限刻,  不如考慮唔好再搞啦, 吃力不討好, HT 考慮下啦!!!
頭幾日炒家多唔同佢地爭, 諗住玩遲D今日請左假去排, 臨時又話轉網上抽,依家假就攞左抽又抽唔中, 我知實有人話人玩玩具唔係玩具玩人, 咁辛苦唔好玩呀之類, 但我夠膽講咁嘅安排係Hottoys玩我囉, 而某D師兄講得啱所以我決定以後唔比Hottoys玩了~
幫襯開HT就知,佢永遠係限定/預訂/排隊/EVENT的頭一兩日刻意製造人龍。

星期五小弟明知排隊無運行,於是 ...
catcat 發表於 29-7-2013 02:15 PM

得56日可拎貨係完全漠視客戶訴求, 完全唔明點解星期一二無得拎貨, 又唔係關館,
次次都頭痛醫頭, 訂野個單野出個NOTICE係FB 好似大乜哂咁, 話改就改, 多人排就轉派籌, 跟手又轉話抽籤, 果然後玩具公司, 鍾意玩...
有咩得罪講得唔岩聽歡迎BAN我, 等我感受下河蟹的力量

星期五小弟明知排隊無運行,於是十一點至入場,入場唔洗排,睇展會又少人(個個排緊隊)。但小弟老友就唔好彩了,開場起就係隊尾等來等去,條龍都無郁過。

點解??辦酒會開香賓囉,聽講十點後搞左大半個鐘至開始處理預訂,死未? ...
catcat 發表於 29-7-2013 02:15 PM

貓大, 一定唔係十點後搞左大半個鐘至開始處理預訂, 因為我朋友當日係現場, 佢排最前幾十個, 單上時間係十點半多少少.
貓大, 一定唔係十點後搞左大半個鐘至開始處理預訂, 因為我朋友當日係現場, 佢排最前幾十個, 單上時間係 ...
audiokids 發表於 29-7-2013 02:37 PM

小弟自己本身無咁早到,可能要等第三方證實了。
年年都見有排隊黨...好彩我永遠唔係呢d時候買 ht

我今日排5分鐘搞掂,好壞唔敢講,不過如果係有心既下年頭兩日請抽籤隔南亞。尾兩日咪唔洗抽,玩排隊 . 大把無業南亞同你宣傳。講真,展覽真係好多人睇,訂野至我離開時1415都係得2-3人。
我怕入唔到場唔比訂,我係現場好多人等入,過左六點都唔知比唔比
回復 25# 12728915

早d 去,因為師奶學生都炒玩具,朝早已經搞掂晒,叔叔我都好唔好意思甘早到。淨低估計幾百人要放工迫埋一齊挨同排啦
過左六點點ht都唔知會唔會體諒下,抽到都係死
有冇你知e+ 入場洗唔洗排隊
如果有多一個MK33 QUOTA (TONY 已經買左) 既CHING 想唔洗排隊入場可以搵我... PM EMAIL俾我傾... :handshake:
有冇你知e+ 入場洗唔洗排隊
lingchung 發表於 29-7-2013 04:50 PM

係超勁多人