Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 尊尼狄普《愛麗絲夢遊仙境》續集

蘋果日報
....不過,尊尼現時仍有至少5部片約在手,除了要拍科幻新片《Transcendence》外,他還接拍了兩年後上映的《魔盜王》第5集《Pirates of the Caribbean5》及再之後面世的《愛麗絲夢遊仙境》續集《Alice in Wonderland2》,因此外界懷疑尊尼發表息影宣言,大有可能只是想力谷票房一般的新片《獨行俠》而已。....

十分希望今次Hot Toys 會推出Johnny Depp 演出的 Mad Hatter, 複雜的衣飾是我的喜愛, 現今Medicom 版的頭雕太膠了, 希望Howard多多考慮啦....
我想HT出晒咁多角色,但HT只出賺錢嘢!
淨係隻起哂版板o既 "無頭谷" 都唔知去左邊.. . . . .真係唔好有期望
BigOil 發表於 29-7-2013 01:12 PM

都未必o既...我覺得o岩o岩開訂隻crow未必會大賣....我本來都有d興趣, 不過諗起佢邪邪地, 放似屋企好似......所以冇訂
淨係隻起哂版板o既 "無頭谷" 都唔知去左邊.. . . . .真係唔好有期望
rapper2 發表於 29-7-2013 03:46 PM

唔好提,上年講到而家都未出到,ht jp網又玩vote出邊個johnny角最想出fig.,雷聲大雨點小!HT可能驚johnny係佢哋片房毒葯,冇人訂,多死貨!
rapper2 發表於 29-7-2013 03:46 PM

唉, 兄弟, 你講中了事實, 你唔提起我都差D忘記咗呢單嘢....
"無頭谷" 係舊片, 現在先出唔知有幾多人買, 但《愛麗絲夢遊仙境》續集 是將會推出的新片, Hottoys 有可能又會為配合影片上映而推出, 我反而比較樂觀....
係喎...唔講都唔記得隻無頭谷....又8萬5左.....?:oh: