Toysdaily 玩具日報

[其他] hot toys august release

神驚奇蜘蛛人  :he:
wa..如果係就真係好感動啦
好多謝HT竟然會派神驚奇蜘蛛人
HT好抵讚 好感恩呀:$
我等待QS001 1/4 BATMAN  等左成7-8個月:69:
{:1_229:}唔想再聽到話派SPIDER MAN了…個個月都話出…個個月吹水…張單都放到爛了{:1_222:}
回復 33# phoenix_fai

我張batman單都放到甩色{:1_229:}
我等待QS001 1/4 BATMAN  等左成7-8個月
玩具新手 發表於 29-7-2013 02:40 PM

我係舊年 7/30 訂既, 已經一年了,
紅豬放第10,係咪有咩隱喻呢?{:1_203:}
無訂ADA,睇下到時會唔會有現貨先

驚奇蜘蛛人.....都仲未見到FINAL個人樣
希望唔好有比DELAY一年更大的驚奇
Tony 咁快?真定假,希望有動漫果隻質數:77:
我1/4batman 都是往年7月, 都忘記它的樣品了..
Still waiting for Amazingly Slow Spiderman - Pre-ordered on June 28th 2012
At least show us the god damn headsculpt....tease us with another blurred shot from a different angle. LOL
回復 16# audiokids

同意, 除非8月有10個星期啦 :78:
頭像被屏蔽
太好!有 Tony Stark 嘅消息!
但10隻咁多,預佢派一日首日單就停兩星期,
輪到我有貨攞都要.....11月啦:70:
hottoys已經唔係一間新公司,但點解仲係會預計唔到自己的派貨及出貨速度呢?
唔好多, 派到1/4 BATMAN 同 TONY WORKSHOP 都LIKE 爆佢!!