Toysdaily 玩具日報

[詢問] Hottoy抽籤預訂抽中機會率

小弟明天一早會去落訂,
如果有師兄,唔介意比咗佢哋嘅個人資料小弟。
建議於ID COPY上 ...
qiy 發表於 29-7-2013 10:37 AM

師兄, 你抽籤時, 其中一個條款係一人一次只可以授權一次, 如果你手上多過一個授權, HT 有權叫你排多次隊.
15分鐘搞掂,一次可以訂哂四款
回復 46# audiokids

如呢個果然係問題,如果只是排多次都冇問題的!
因為小弟請咗半天假,最怕係唔比訂咋!
今日多唔多人排隊入場呀師兄?
唔係好多的話我想去買飛入去睇一睇
師兄, 你抽籤時, 其中一個條款係一人一次只可以授權一次, 如果你手上多過一個授權, HT 有權叫你排多次隊 ...
audiokids 發表於 29-7-2013 10:40 AM

我再睇多次張確認信,冇呢條喎!
超多!要转幾座大厦先可進場{:1_230:}
我老婆同老豆都抽中,啱啱由我一個人訂哂,仲有,一個授權可以每款訂一隻
回復 51# mcdonaldsmark

咁就唔去算了 本身打算放假去而家聽咁多人都係算了:69:
我再睇多次張確認信,冇呢條喎!
qiy 發表於 29-7-2013 10:49 AM

師兄, 我都寫明, 係你填資料抽籤時, 果個條款有. 你話確認信無, 就係無, 無問題既.
回復  mcdonaldsmark

咁就唔去算了 本身打算放假去而家聽咁多人都係算了
玩具新手 發表於 29-7-2013 10:55 AM

吓!我仲諗住下晝去添!
我冇抽烏鴉,但抽中MK33同TONY......問題係我冇打印機,點編出黎,而且冇咩時間.....哈哈....
neo.L 發表於 29-7-2013 02:18 AM

落影印店印LA!你去到開返EMAIL叫佢印,8蚊左右LA!
小,弟想請下使唔使票尾 ? 如果幫人攞, 使唔使要多一張票尾 ?

有無人有幫手訂 TONY+MARK 呢? :help:
我有方法可以唔洗排隊入場, 可以一齊去~ THANKS
回復 54# audiokids

多謝師兄提點!如果有在場訂貨嘅師兄,可否幫個忙問下在場負責訂單嘅職員?
謝!
各位,1個小時進場,記住帶水呀!:54: