Toysdaily 玩具日報

查看: 18903|回復: 62

[Hot Toys] 兩個時間月後追IRONMAN....

追得好辛苦..半身...1/6..HALL OF ARMOR...好辛苦AR
剛剛又抽到TONY,MARK 33 ~.~HELP...

仲有MARK 1 -MARK 5 你追啊師兄
唔係AR..4,5都有AR
Ching.....有好多你應該都係天價高追wo.........
回復 4# irontuba

哈...天價未算最高...如果抽身我都唔會損手離場..
好似隻MARK V...$1600買 MARK IV $3000  MARK VII 最貴$4000  MARK VII 2800
但隻隻..現在升灑價
真係有心有力 仲有mark1 war machine 會追埋?
咁多隻中我覺得VI最形
頭像被屏蔽
回復 6# vin_tg56

我上個月第一隻買其實係..MARK III  但因為身高同顏色決定...放返出去..
點知死人HOTTOYS原來出左個場景係..MARK1-MARK VII  + TONY HALL OF ARMOR
上星期我又買左- -...5個HALL OF ARMOR..
剛剛23號我又放假..我又死好運十點經過MK 交收..順便訂隻MARK 17..
琴日去左動漫..諗住放棄隻TONY 同MARK 33..又點知道....今日又抽到訂MARK 33 同TONY..
剛好明天又放一天假- -...SO LUCKY
回復 6# vin_tg56

我個人都要等好價先會買...
例如隻MARK 1..上星期係YAHOO 有C兄放2000蚊比我..我都唔要住..
但同一星期..MARK VI$3500>>>一星期由3800上4000>現在4500蚊..新
所以...玩開IRONMAN都知..D價位炒得太恐怖..
其實..如果玩開就知..其實MARK2 銀色...買2隻=1隻MARK 2 1隻灰色MARK3特別
回復 10# gn0290821

HALL OF ARMOR.. 屋企無辨法可以放得落 所以無入, war machine 太貴 過唔到自己果關 無入, 都有訂 mark42 ip wm2.0 mark 17 ,33 workshop+潛入tony  再黎訂滿大人就收手啦 到時要係尼個魚缸 加裝3層既樓梯
只欠Mark 3
等佢再出{:2_319:}
回復 11# vin_tg56

哈.所以我先忍手唔買MARK1同3
因為未來會好大機會出合金..二來我屋企張TABLE只可以放到5隻..三來...你見YAHOO無人放HALL OF ARMOR..
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽