Toysdaily 玩具日報

入場要排3個鐘!!!

Sorry 實Q比左幾個答案我,又話半個鐘又話9個字前吾入得
落訂時hottoys職員仲叫我今日去攞會少d人 , 我先選今日
eb1815 發表於 2013-7-28 15:11

人人都係咁講, 但經驗話我知非也:67:
唉, 今日做左個人生的決擇.... 用半日時間排一隻死物 figure? 或即時返家陪返小朋友渡過難得一日既 family day (但大機會千幾蚊化為烏有)? ....  我最後都選擇左後者. {:1_198:}
希望 hottoys 有人情d俾未攞既人士之後有得攞返喇 ~
我清楚記得訂貨時 hottoys 個姐姐話 26 號好多人, 叫我 28 號先去...
eb1815 發表於 2013-7-28 04:44 PM

hottoys staff不嬲搵笨七{:2_251:}
取三寶指定日子個三日係最q多人個幾日,又唔可以要尾個兩日。
局選今日(因我覺得第三日有改善應冇咁亂同少d人)。但我太天真,出面排左四粒鐘,排隊悶熱一定風都冇,之後落雨,排排下隊有人打交,個位附近一個差佬都冇,差d打埋我。
我心想咁多人入到去取貨應該仲要排,奇蹟地取貨完全唔使排,職員多過攞貨嘅人。
回復 63# eb1815

祝 Ching 好運:o希望 HT 可以事後比你取貨
係咪講梗等入場
我去個陣係尖沙咀搭船去
外面都見好多人打蛇餅
行番入滙風ATM機入面
去會場買飛
我個時見有人跟住入親子入口
一陣間都唔駛
想帶小朋友去睇嘢,請問係唔帶住小朋友的話會有親子入口呢?唔該

原來前一板有人講左OK
入場都要咁耐......:Q:Q
而家動漫真係越黎越多人去:60:
不關家人親子通道事, 家人親子通道都沒有人排.
買了票就直入,
好......急.......尿..........呀.................
請問有無大大在現場{:1_197:}

昨晚行左2次∼2點幾去要排要等3個鐘先入到場~念住晏少少先去∼第二次去8點10分入場∼到左仲比阿姐玩話無飛買∼玩左一輪先可以入到場∼真慘:54:
尋日星期日1點去到入境處已有通告寫住要等1個鐘
之後兜左半個鐘先去到展場出面門口﹐企左半粒鐘先入到去買飛...:54: