Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Variable Action 新世紀 GPX Cyber Formula 超級阿斯拉達

回復 194# guy_spider
咁事實旺油又真係冇乜現貨嘅,之前啲店主唔睇好,代理又cut小小,如果日本網都8000-10000yen,我又唔信頑仔會掃到平野做到咩, 除非佢開善堂

請問有冇當年草蜢主唱的主題曲連結?找極都找不到,十分好聽,“你讓我找到了未來” !
其實第一頁已經寫左呢隻定價8000日圓, 行貨返價都過5魚, 相信大家習慣左MEGAHOUSE VA系列隻隻插水, 以為返價 ...
redfish 發表於 22-3-2014 07:42 AM

錯了,唔止mh,係乜貨都要插水價先買,結果暫時3月份既新貨冇邊隻插,
連人人都話定價高既剎帝利都冇死,因為日本ama都冇插,
當然D老細見咁定價高就唔入貨啦
錯了,唔止mh,係乜貨都要插水價先買,結果暫時3月份既新貨冇邊隻插,
連人人都話定價高既剎帝利都冇死,因為日本ama都冇插,
當然D老細見咁定價高就唔入貨啦 超級玩具迷 發表於 23-3-2014 01:18 AM

Tamashii3月普通貨其實好少野出, 站得住腳的得GGGG和剎帝利, 其他在日本都插緊水, 特別是D-ARTS和SHF囡囡勁插中, 睇返日本AMAZON價, 今星期的AGP和KABUTO多數係插水收場.

一個月有咁多插水貨要散, 難得出現一兩款可以賣到建議價的, 如果咁都唔盡量賣高D價, 賣果個就真的有問題
http://www.tamashii.jp/item_schedule/201403/
世事無絕對,只有真情趣……
Tamashii3月普通貨其實好少野出, 站得住腳的得GGGG和剎帝利, 其他在日本都插緊水, 特別是D-ARTS和SHF囡 ...
redfish 發表於 23-3-2014 11:02 AM

shf 囡囡例插架啦,agp真係簡款,kabuto唔確定,有時日本插香港又未必,
不過老實,剎帝利係冇插但冇咩錢賺,以我所知批價高,但接貨人唔多,
所以訂左貨既店都平手或賺極少出左算

不過呢個cyber formula系列part2好快又出,以mh慣例出part2會再版part1,所以等得既依家唔需要食炒價,
你睇魔動王果幾隻主角都再到爛
shf 囡囡例插架啦,agp真係簡款,kabuto唔確定,有時日本插香港又未必,
不過老實,剎帝利係冇插但冇咩錢賺 ...
超級玩具迷 發表於 24-3-2014 12:59 PM

現在玩具市場, 要睇埋上面同胞, 只佢地LIKE, HK當垃圾的都走得晒, 好似金色UNICORN模型咁, 已經散得7788, 當中起碼一半應該已經舉左上祖國, 靠HK班客就真的死得了.

呢隻NZ-666, 日本冇大插, 唔怕有超插水日版到, 加上行貨唔多, 唔怕水浸街, 只要上面有人落o黎掃兩野, 呢隻就好快在市面消失, 跟住D人就會問, 邊度有平ROBOT魂NZ-666.
認同樓上...現在玩具市場, 要睇埋上面同胞:69:
不過老實,剎帝利係冇插但冇咩錢賺 ...
超級玩具迷 發表於 24-3-2014 12:59 PM

本人都是名CF 迷。五魚買一架車隻真係唔想。佢定價太高
Megahouse 真係唔值V
11304 發表於 25-3-2014 10:01 AM

琴日行旺角油麻地 去到7xx 8xx
11304 發表於 25-3-2014 10:01 AM

批價過5魚,大大應該唔駛買了

剎帝利,大陸好似幾受歡迎,係香港人幾乎個個等插姐

果盒模型應該8成去左上面,依家香港人都唔太多玩模型
琴日行旺角油麻地 去到7xx 8xx
pakho1222 發表於 25-3-2014 11:01 AM

今日行灣仔 699
日本玩家REVIEW
redfish 發表於 29-3-2014 12:23 AM

快 d 出 OVA d 款啦
覺得果 d 設計正 d

同埋 d 轆可唔可以整到轉得,唔係好難 ja ma ... {:1_215:}
快 d 出 OVA d 款啦
覺得果 d 設計正 d

同埋 d 轆可唔可以整到轉得,唔係好難 ja ma ...
linkchan 發表於 1-4-2014 06:51 PM

個轆轉得架!!!不過唔係象膠料!!