Toysdaily 玩具日報

[其他] 睇完1/4 Super alloy ironman, 非常後悔訂1/6 IM3

BTW,係唔係只限會場先有得訂?
唔同玩法既,如果玩1比4,點玩到咁多隻
我不是HT支持者,亦不會是PI的fans。
但我覺得這次PI的頭雕很好,一眼望落去,你就知道佢係邊個,唔會令你諗起另一個人。

我不是說HT的頭雕不好/不似,只是經常出現官圖樣辦與實際大貨有出入的情況。
而PI這一次都同樣是樣辦,不是大貨,所以我覺得大家都要有大貨會有出入的心理準備。
還有,今年動漫節就只有這個焦點麼?
為什麼來來去去都是圍繞著PI的話題?
回復 19# vfaiyuenv

Ht本來突然出多幾個從未暴光的十分驚喜,但好像又係安排俾人插爆
Eb好失望,雖然擺設有創意,但全部都見過又唔豐富
Pi上網睇相多,一睹真身自然談論下呢
唔好玩啦,pepper個頭成隻barbie咁叫雕得好??
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 24# batmaniac

係? 價錢可否PM我呢?
我反而訂了隻1:12 Mark 42
貪佢細細隻可著燈!

但1:4 實在太大,價太貴!放棄了,我隻neca Mk 7都係放公司!

另外一談,永遠精細度都係模型好過合金!
你想一想鉛兵與模型兵!
金屬車仔同模型車仔,
合金魂高達同RG高達,
比較一嚇!

我鍾意非合金多D!
非常同意樓上!:he:
各位師兄覺花入覺眼,尋日入到PI見到的辨非常正。

第一時間訂WM1/4。

各位師兄各花入各眼
我就有些少意見:!
1)這間是新加坡公司,直接同佢訂我就覺得風險都....:(....去香港店訂好似易追D
2)1/4 D版完全無可動位..除非佢做到高可動零破綻.....(問題就係連版都未加可動位...大貨可以何時出?佢好似話2013年內出到1/4 MK42....)
3)一間公司,一開始就推1/12,1/4,1/6超過40個合金產品,勁過HT同BD,你覺得佢有足夠資金應付嗎?只要一有問題.....{:1_224:}好易....
這只是我個人去到會場看後的意見,不喜可以笑{:1_220:}
還有,今年動漫節就只有這個焦點麼?
為什麼來來去去都是圍繞著PI的話題?
vfaiyuenv 發表於 27-7-2013 09:02 PM

同意......