Toysdaily 玩具日報

查看: 11935|回復: 21

動漫HT安排..不吐不快

首先..必須聲明..個人極少參與批評HT任何POST..更加唔係經常留言..近年都冇點開TOPIC..要訂都訂左喇

但今日響動漫HT有段經歷..實在令我非常不快同不解..

本人今早算係第一批進場..10:2X..已經響場內..之前排幾耐或進場安排..冇問題,願打願捱唧..一開始就排左HT派籌區..前面只約有20-30位CHING..當時身後人龍都一直增加中..籌未開始派發..呢個時候..有條帶帽留鬚身型矮小HT員工走黎人龍..同各位CHING講..(冇籌派架喇..D籌已經派晒比禽晚排通宵嘅人..唔駛排喇..*其實只係最早嘅紅籌*)跟住有CHING問..邊派得曬?仲有果D呢..*當時只係剛開場冇耐...*果位鼠目員工竟然話:要派嘅派曬..之後果D冇話要派喎..態度惡劣...前面CHING冇理佢照排..佢就一路向後繼續叫人走..話派曬籌冇籌派!..期間有部份CHING真係走左去排第D攤位..然後約十一點多..就開始派(綠籌12:30-3:00)..當綠籌派完其實仲有橙籌(3:30-5:00大約)..但竟然仲見果位員工不停響人龍度話派曬叫人走...

好喇..本人真係想知係果位員工自己有利益關係咁做..定上頭指示???有部份CHING真係之前會場外排左好耐入黎比佢叫走左..咁係咪好無辜??點解要做D咁折墮嘅行為?有就有冇就冇..有咩理由前面員工一路派籌..後面就走條鬼祟友不停話派曬趕人走???

我已經從來唔討論安排點差..點奴役D玩家..點混亂問題..但唔明點解有員工做出咁嘅行為..

個人大大話話有數百隻HT FIGURES..VIP號碼100上落..從來唔願意加入批判王行列..但HT員工真係江山代有劣人出...呢之事件..令人非常意興闌珊..我之後會大幅減少購入HT產品..盡量收手..當然我清楚知道對於HT大公司黎講...我個人意願絕對不值一提及重視啦..甚至覺得只係可笑的一少撮..

PS.排隊就拎籌時,前面有位CHING竟然跌左入場証..排到埋去HT員工唔比籌佢..剛好小弟朋友十一時多就離場..入場証響我度..於是就成人之美..比左張証位藍衫CHING..唔係要認咩..只係想講小弟確在人龍中唧..
Support you!小弟今年都冇排了。
亦開始減小買HT,由得HT同理D職業炒家賺大錢,都不關我事!
師兄既行為值得一讚,HT 員工質數已經公認冇得救,所以無言了...
絕對認同ching 對ht 批評, 感覺是買東西要價值千千聲, 仲要受氣..
當然有人會向你說無人要你死去排又要死去買, 但都希望尊重一下我們
這些真正玩家...
首日亂
估5到次日更亂
幸好只被HT玩弄左1次
次日5再同佢din
年年都係咁
所以我前年死蠢排過一次就無下次
為左果幾隻野 果舊乜春限定膠  好似輪米一樣
使成幾千銀 又要勞氣 重要排到成個乞兒一樣
我都問過自己...我為乜
我唔會擺玩HT d野~  不過如果又話要排乜排乜
算Q數啦 我一定唔會死蠢再走去排成日! 之後排完又要嘈
只要我俾$俾得開開心心舒舒服服
你賺錢我又買得happy 有咩所謂
今日比條友叫走左既ching 真係慘....
我見意之後幾日去排隊既Ching見HT員工有咩特殊舉動/有問題既發言....一於都拍埋片佢,記得對錶....事後有問題都有証據同佢地嘈....
禽日我問個死妹釘響邊處排, 佢指右, 我係咁走, 兜了個圈, 佢見到我, 今回舉左手: "龍尾".
佢X味:what:如果我肯定佢成年, 1定小佢上天{:1_232:}
其實,上年佢哋嘅安排好好多囉!
第二日就print定晒啲單!現金同易辦事分開兩行!
真唔明白,人哋啲公司係不斷進步,而呢間就時好時壞!:42:
頭像被屏蔽
{:1_225:}  ht 不仁
麟兄~ 我係比你向R33比你d 靚相毒親~~  我都係27/7入場未夠12點就話派晒~~ 灰晒....

出年那三寶都唔入了, 以為可以入場去拎貨+訂野~ ~~ 結果真係好失望, 都叫做支持佢地幾年...年年玩法唔同~~

不如一齊去FB 鬧爆佢~~
我星期六入去,有成幾個龍頭,幾個龍尾,問HT員工,連佢地都答唔到,邊道係頭,邊道係尾,最終開閘,由得D炒家打佔,亂入。
我未排過,除左上年齋拎貨,見上年搞成咁,我今年都唔會排啦{:1_222:}
頭像被屏蔽