Toysdaily 玩具日報

投訴了Hottoys, 真心希望明年會做得更好!

上年動漫訂 MARK7, 可能我上年係尾二o個日去, 所以ok, 一年之後先再幫襯抽三寶同mark17, 抽三寶都覺得ok, 抽中左可以有幾日時間比你去落訂, 我去落訂o個日都ok, 唔使點排 跟住抽mark17又中, 不過今次瀨野, 佢只比一日時間你去落訂, 過左日期就要公開訂先可以去, 佢比我o既日子仲要係sunday, 真係比佢玩死....

到三寶取貨, 佢地會場分開訂貨同取貨兩條隊, 呢樣值得讚, 不過訂貨安排大家都知啦.....衰晒, 取貨安排都唔係真係太好, 因為佢只比展期頭3日你選擇其中一日, 仲要冇得改, ....zcwo朗尼同傑斯取貨時間起碼有三日比人....呢樣ZCWO勝

員工服務態度又輸晒比EB, EB有問必答, 滿面笑容, 連派籌d員工都好笑容好禮貌, 我比錢買野唔係大晒, 但紀對冇理由比錢要受氣LOR, HT輸Q晒.....
:71:讚同支持樓主:71:,另外想講,唔係全部門市員工都咁差,我換幾次都有好禮貌,當然受氣都有多次:67:
又要憎又要買....你地都幾矛盾喎
你唔去佢展區咪得 law ~
我覺得又要人比錢參展, 又唔比人做生意 ...
frankylick 發表於 27-7-2013 02:31 PM

師兄咁講又唔係好啱喎!
我哋買同欣賞佢哋嘅產品!而投訴嘅係佢哋不知所謂嘅管理!
呢度啲師兄都係希望一間揚威海外嘅香港玩具出品商,唔只有好品質嘅產品,同時擁有良好嘅管理。先响度投訴啫!
上網訂貨放便大家,巳後就無排隊黨出現
HT CEO , 現在你明白你在上週網上電台訪問中,講過外國電影公司睇吾起香港玩具公司,希望你明白點解啦!真金白銀支持HT,都要安排到金,第一年開show嗎?
大家都係人,你又唔好咁 ...
transfarmer 發表於 27-7-2013 02:02 PM

係佢地都無計唯生,反而會同情佢地,
要鬧就鬧主使佢地果個會公平D:o
其實最致命係為咗贈品

如果唔要 可以去門市訂 。
其實客觀咁講,有冇一個參展商咁好心機,做咁多background黎配合佢地既product,
無可否認,佢地既銷售方法好有問題,其實ban左hot toys出年冇得再黎,
大家到時又會話呢個動漫節好似差左d野咁,相反地,
到會展俾番hot toys入黎,hot toys又會唔會咁順攤又參番展,
其實可能到番每年動漫3寶都冇埋,
我地要俾hot toys知既係佢地參展前一定要有planning,
要好清楚列明排隊既係for有香港id or登記抽籤方法咁先係雙贏局面!!!!
HT係玩野:blame:

唔駛比錢落訂, 仲係1人訂無限隻, 米可以獨攬晒? 你1定係死炒家!!!!!!!

其實依家的問題是GIFT姐.
好彩在香港, 響日本美國 主辦單位鬼會理我地:die:
1於, 計錢LAW, 響會場就送, 舖面就要收費. 愛唔愛由人.

好像今午白行的CHING已白費3草PLUS了.......
想問下各位大大本人有2張VIP入場証
不知道可唔可以訂到呢
(因為係張硬咭紙既証 所以唔知得唔得)??
國際品牌,運作山寨:ar:
最衰係動漫節但係唔開放俾人睇,搞黎做乜?一齊投訴啦!!
今天路過in's point(近廁所位舖頭好像有兩間舖的那間,長髮中年男人老闆),聽到佢同個客既對話:(客:d南 ...
loveincasper 發表於 27-7-2013 10:40 PM

果個老闆上年親自排, 比TD D師兄影到佢, 今年請南亞, 變本加厲.

炒家好似今年轉用c nine同學生喎

回復 40# tat5845cat

一定要有門票先可以訂購