Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 動漫戰果

會場版大力士...應該唔少人都會為左tf 幾隻sdcc架啦,但係sdcc布公公比想像中仲要少,屍j最少比我見到有人換到last 一盒...1.5k既贈品去到我已經只得垃圾(最少我眼中係,而且果set野仲要有返咁上下數量)0.8k既贈品亦唔好得去邊,喂1030入到去都咁,各位去孩記都係入大力士算啦...員工表示贈品唔會再返...另會場大力士海量,隻3k贈品我走都仲有貨.
ker-o船,係0.8k贈品中我比較滿意的,最少好過我唔玩既gijoe,大拿拿8舊換隻3.75吋不如換隻大大隻既船無咁嬲
mg sf金骨版,其實我都唔知衰記有咩特價,只不過覺得而家普通新少少mg都開成近3魚,呢隻話哂都特別版開3魚2都幾抵玩,反正我又無mg sf,舊野都無所謂啦.而且當我比左錢之後原來last 4隻,我+前面果個買完仲有人想買都無,好彩當機立斷.
兩隻lbx特別版,咁正價都9草貴多草就特別版,可接受
神x之塔張卡係免費派的,原本仲有派石但龍太長了,如果你拎住盒大力士叫你排一個鐘.....
不過其實卡面是配角吧,卡底才是主角(你有看過配角燙金,主角閃都唔閃一下嗎?)
星旦,2草抽的....操!我想抽金蛋....
小說無睇過,見今年出張角,東立又放左隻張飛人偶出黎,突然好想睇埋(不過隻張飛就唔係我杯茶了,雖然佢地既工作人員[編輯部員工?]問完我隻大力士價,但對我黎講,差十幾蚊,一隻就配件唔多只可以轉posts,亦只係有同比例作品,
一隻武器多可變,號稱史上最大老變,我只能選後者,前者,只能留比陳某死忠+12吋fans

是真正的輝羅鋼,不是翻出的山寨貼紙!勁!

加燈轉色,邪氣爆發!

完全後悔無訂sr...

白狼版主,悔恨吧!hkd各100!

美少女戰士灰模

你會明白的

恐怖吧!(多數都係大力士,因為你唔特別要求,孩記會原箱都同你換呢個箱的)
very good~~~~~~~~~~~~
我買左百幾蚊野,無咩野買,隻SD教皇原來好Q大隻,不過無入到,幾貴下。

zeroeo 發表於 27-7-2013 03:06 AM

個箱入面有一盒定兩盒大力士:@:@
回復 4# cchong420

箱入面係3000元贈品avenger 隻艦
MG SF賣3魚2的確低買:71:
我祗買左ironman bb +訂左柯柏文
我只入咗mg拉打舊一號....:56:
頂一個:

回復  cchong420

箱入面係3000元贈品avenger 隻艦
saihttam 發表於 27-7-2013 09:20 PM

未必一定,因為好多買2隻既要特登要求先係用返原箱,所以唔一定係3k果隻..