Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小志強

[ENTERBAY] ENTERBAY 黑白紅JORDAN X 達摩籃球秘笈

本來諗住買黑23算,結果睇完display就忍唔住...  所以如果大家如果諗住買某樣野,真係唔好睇咁多展品, ...
小志強 發表於 27-7-2013 11:02 AM

原本我都諗住買埋白23,但後尾我忍咗手
唔知點解係會場會有種魔力叫你去買:(
黎緊仲有幾個series,我都係揀黎買算
唔知點解係會場會有種魔力叫你去買
黎緊仲有幾個seri ...
cybster 發表於 27-7-2013 11:07 AM

今年超出預算...:help:
唔知點解係會場會有種魔力叫你去買
黎緊仲有幾個seri ...
cybster 發表於 27-7-2013 11:07 AM

我應該買多一隻伸脷白23就收手Lu ,而家有紅45,黑23
我應該買多一隻伸脷白23就收手Lu ,而家有紅45,黑23
taikin0901 發表於 27-7-2013 11:26 AM

伸脷如果係白23最好跟熱身服,如果唔係希望跟all star ver. 唔會再買jordan la, 同頭雕既真係太多啦宜家。
伸脷如果係白23最好跟熱身服,如果唔係希望跟all star ver. 唔會再買jordan la, 同頭雕既真係太 ...
小志強 發表於 27-7-2013 11:38 AM

我都希望跟白色熱身服,如果無可能bid套返黎
本來諗住買黑23算,結果睇完display就忍唔住...  所以如果大家如果諗住買某樣野,真係唔好睇咁多展品, ...
小志強 發表於 27-7-2013 11:02 AM

唔好去最安全..... 旺角... 會展..... {:1_195:}
回復 21# darknight

今年eb 其實都冇咩睇,拉打,Jordan, LBJ, t800, 籃球架...
今件動漫入左一黑一白, 想擺靚POST影相, 所以揾返本90年代台灣出版既達摩籃球秘笈.

唔知90年代既 ...
小志強 發表於 27-7-2013 02:31 AM

哈..呢本書我當年都有睇過呀!!!正呀師兄!!!
爭個籃球架就perfect啦:58:
哈..呢本書我當年都有睇過呀!!!正呀師兄!!!
爭個籃球架就perfect啦
iamfinethankuuu 發表於 27-7-2013 03:24 PM

用左STORM TOY 既籃球架, 冇買EB果個, 因為貴之餘分別其實唔係好大.
仲未去,尼隻黑23同白23QC質素有冇改善?
仲未去,尼隻黑23同白23QC質素有冇改善?
伏特加 發表於 27-7-2013 06:59 PM

完全冇問題,我收晒貨,終於唔洗拎去換。我係7仔師兄閒聊區果邊post 左多數人關心既波鞋質數,師兄可以去參考下。
回復 26# 小志強

先唔該師兄,QC真係有做野