Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] godofcat 的 ACG2013 隨影

首先要感謝樓上咁多位師兄支持。:64:

小弟自己都係一個無乜耐性的人,有時見到太多圖的post可能會skip,真心多謝您地支持及回覆。
真係有驚喜,pi好似幾靚,雖然有些甫士唔知想點
交叉人 發表於 26-7-2013 06:39 PM

Pi的動作簡直倒自己米。:DD
HT真係不知所謂,去會展參展,但係攪到鬼死咁晏又唔比人入去睇,訂就識收,咁人地要等你幾多個鐘頭?

不 ...
Kopchevboris 發表於 26-7-2013 07:26 PM

老實講,小弟今年唔打算排隊,一心諗住睇展品就算。

不過HT唔開放展區亦無可能白等,亦好彩無等,樓上師兄話五點都未開....(小喇叭ICON)
今年係HT到排左4個鐘左右......上年差不多入場都係排2個鐘左右!
太倦了......冇乜點睇過野就走了 ...
Pysis3j 發表於 26-7-2013 07:51 PM

動漫變成不時享受及女同睇展品,變質了.....

小弟有朋友淨係排HT同EB已經用了朝九晚五的時間。
貓大,想問下mark42個隻爆地相係咪kids logic?!
好多人岩岩去留意吾到呢隻!
Enterbay 啲pose幾正 ...
lainam516 發表於 26-7-2013 07:55 PM

HERO CROSS至啱(出CUTE版白兵個間)

聽講係全可動,幾吸引,比KIDS LOGIC的齋企好。
難得影既相無乜人阻到(or cat 大的秒殺技術KO曬D人才影)
不打算入場,當去了。謝
nela 發表於 26-7-2013 09:44 PM

小弟用蘿柚擋開路人。:DD
正呀,睇完呢D正相唔使去排隊啦!
RRAAYY 發表於 26-7-2013 10:11 PM

其實無HT相,尤其是中了HT限定/預訂的話,仍然是要"排隊"的。:DD
好清喎Ching... Thank you!
chankb 發表於 26-7-2013 10:13 PM

師兄,等睇您展覽相,補完HT的部分啊~
睇咗大大高清直擊,聽日齋排拎光頭佬掂晒:71:
回復 38# catcat

睇左烏, 只等手機相....  可能星期一要再去一次再影, 因為要排黑佐敦:54:
回復 39# Oldcat

昨晚七時去唔駛排....
回復  Oldcat

昨晚七時去唔駛排....
chankb 發表於 27-7-2013 11:33 AM

師兄有冇訂鳥鴉?:78:
回復 35# catcat

如果係可動既話.. 真係幾吸引!!
個爆地真係幾型又吸引人!!
回復 42# Oldcat

昨晚去到都晨早截左龍, 無得買, 但烏鴉同風雲都十五十六, 但又要晨早去同南亞賓賓拼活, 想起都煩, 相信會叫朋友從海外代購入.
Quality方面唔講, 上年Joker今年Rider, EB兩年1:4都有驚喜, btw, 貓大咁忍得, {:1_230:} 就連rider都逼唔到你出手.