Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys MMS210 The Crow: 1/6th scale Eric Draven

我都係其中一個等烏鴉嘅人
HT good job!
希望會再推出其他經典電影角色!
如果訂正常版對揸武器手(for bonus佩件)其實都無乜用。:die::blame:
I like the clothing and headsculpt, but it is too scary to keep it in the house.
回復 62# 買買買

可以揸把guitar~ :he:
請問個頭係出自邊個手呀??
回復 66# loveincasper
Taxi driver嘅Robert De Niro
Drive嘅Ryan Gosling
Clockwork Orange嘅Malcolm McDowell

七宗罪嘅畢彼特,摩根費曼,diehard嘅Bruce Willis...
曾經問過同HT頗有關係嘅朋友,都話呢類舊電影因版權問題重出figure機會不大
所以今次出嘅Crow非常難得
如果大家都想HT推出多啲舊電影figure嘅話
應該大力支持喇~
回復  loveincasper

七宗罪嘅畢彼特,摩根費曼,diehard嘅Bruce Willis...
曾經問過同 ...
haha_muse 發表於 27-7-2013 01:12 PM

無知者一問,係味死左既人版權冇咁貴同易D取???
典解咁問,因為我手頭上有幾隻已故者LAW
非常重口味,要死硬粉絲只會入!

上面2位ching既心水我都希望有, 西片的話個人哩刻諗到既係hollywood龍紋身女孩既Rooney Mara~
這是"李國豪"版嗎??......{:1_215:}
回復 47# halfool

恩恩,冇錯。不過烏鴉呢個角色系幾邪嘅,有別於其它,佢嘅出現必定有冤情有回來索命意思。不過平生不做虧心事,莫怕莫怕.....  話說頭髮真系“長”咗些小,莫非夏天短D清爽D?
我左現場 , 有無大大割愛 , 烏鴉1隻 , 謝謝幫忙{:1_229:}
今日抽籤去訂,D師兄大都揀IRONMAN,烏鴉好難入手~~~~等去門市訂喇~~~都係無左件配件
DIEHARD FANS唔會唔入喇~~
{:1_229:}好失望, 希望今曰無去D ORDED , 今晚會再SEND EMAIL ..., 好似動曼三寶..