Toysdaily 玩具日報

查看: 11609|回復: 19

[活動展覽] 時代廣場高達展(模型展品+ 展覽會情況)

多謝版主pnchan, 圖片提供:64:

RG展品

MG Gundam Version 3.0 實物

香港限定RG GUNDAM

香港限定版最主要就係多咗呢張貼紙同個地台

同場加映: 展覽會情況

附近係咪有個 gundam maerket???
thx for your help!!!
very nice photos.  can't wait to go here in person myself.
第一張RG好似有隻 St.Free:handshake:

回復 3# sosiuhong525

在展覽內有GUNDAM MARKET

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 1# 歐叉獅子

幾銀?請PW答..唔係又會............................{:1_207:}
同舊版分別..唔好話個盒面圖唔同咋...{:1_205:}
回復 9# hompage

主要就係多咗呢張貼紙同個地台
回復  歐叉獅子

幾銀?請PW答..唔係又會............................
同舊版分別..唔好 ...
hompage 發表於 25-7-2013 23:21

我都幫手答吓啦!基本上高達嗰套裏面有齊原版嘅所有嘢,另加一個地台,及跟足宜家時代廣場展示緊嘅高達一樣嘅左膊貼紙同地台用貼紙!
致於紅渣古就基本上同原版一樣,只係多咗地台同地台用貼紙!
唔係星期五先開始咩? 點解 ?
唔係星期五先開始咩? 點解 ?
toysdaily_login 發表於 26-7-2013 01:50

時代廣場個網都係寫廿五號開始喔!
http://www.timessquare.com.hk/eng/event_detail.php?event=170
It would actually be great if the HK version includes display frames so we can display it like the 2nd photo!
而家隻木馬係米未掛上去架??