Toysdaily 玩具日報

查看: 24971|回復: 26

[ENTERBAY] EB 開箱!1/6 Basketball Hoop 籃球架

開箱片段:
https://www.facebook.com/ENTERBAY#!/photo.php?v=10151504269375863

昨晩直接問過門市, 有足足80CM高!動漫展期間及之後門市有売。
如果EB肯送塊Key位既地板就正la. 
1516中。。。有幾多位師兄決定左買??:36:
千幾....好似唔係好值, 本來都1516諗緊買唔買....點知 HT 突然煞出隻 TONY 開訂....唯有放棄呢個架...
我會入,有質量嘅球架,好過之前嗰隻,我相信一分錢一分貨,仲有個stop clock.
如果個鐘有個時鐘mode平時當鐘都幾好,比較大,等落鋪買
頭像被屏蔽
Support Enterbay 但可否送個大地板比支持者呢??
回復 3# chungyuihing

的確係有質量∼
吾知個Rim可吾可以「拉落黎」>
個「力度感」完全吾同∼∼特別係双手Slam Dunk時!!!如果得就吾洗煩・必入:shiny:
回復 6# BatIron

只知道橙色圈可回彈
回復  chungyuihing

的確係有質量∼
吾知個Rim可吾可以「拉落黎」>
個「力度感」完全吾同∼∼特 ...
BatIron 發表於 25-7-2013 04:57 PM

我只求佢夠力掛住隻12吋人仔,

咁就可以DISPLAY 入樽
一d 都唔值啦.....

回復 7# chungyuihing

甘就即係得la:^

不過回弾的話>即不能固定???{:1_225:}
回復 8# lamdog123

要掛上去就就應該會爛,用stand付助下可能會好啲
回復 9# hongarthur

見仁見智啦,人人心中把尺都唔同,有人隻隻東尼都入都話抵呢
我朋友買左storm toys個款, 都唔差, 價錢平一半, 個籃一樣都可以回彈掛到成個人上去, 之前見到有間店, 擺左個無著衫的公仔掛住左都心思思, 但又想去動漫睇左佢個實物先~.~
Short Clock個時間有冇得SET?
Storm toys 個比例錯晒,個rim細好多,塊籃板又短咗..............ENTERBAY 嗰個又要考慮QC, 我D jordan點算呀