Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3 - Silver Centurion (Mark XXXIII) Collectible Figurine官網updated

幾錢訂丫:o?:die:

腰出事喎..侯活有冇計搞搞佢呀?
我覺得呢隻野似MK VI 2.0多啲:58:
mk42 係合金, 配件又比呢隻多, 如果同價就貴了.
audiokids 發表於 2013-7-25 12:23

MK17就1580, 呢隻肯定加幾舊:57:
睇左咁多幅圖, 身形真係怪D.{:1_201:}
facebook 講左$1580,我想知係咪肯定門市有得訂呢...?
唔知聽日第一日下就去要排幾多個鍾, @_@  係咪可以一次過訂依隻同TONY潛入個VERSION
唔知聽日第一日下就去要排幾多個鍾, @_@  係咪可以一次過訂依隻同TONY潛入個VERSION
MK17就1580, 呢隻肯定加幾舊
睇左咁多幅圖, 身形真係怪D.
bigtomm 發表於 25-7-2013 07:16 PM

下午已經公佈佐係 1580 啦。
老虎網有首日訂單賣
睇埋聽日各位師兄報料睇下咩環境先
真心MARK 17靚好多 雖然小件 但有霸氣~~呢隻PASS~OR 等到時出睇下手唔手緊先買啦~~
攞3寶,可一起訂?
facebook 講左$1580,我想知係咪肯定門市有得訂呢...?
banshee1032 發表於 25-7-2013 07:21 PM

門市有得訂 after ACGHK
回復 122# HotToyshunter

今日去訂M17問過話吾知道
回復 97# 無間傑

我都等緊。。。。。。。。。。。。。。。。:sad: