Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3 - Silver Centurion (Mark XXXIII) Collectible Figurine官網updated

希望唔好等咁耐:$
如果隨機係真係隨機既話 咁真係幾好~
佢係點隨機又係一個問題 係隨機日子 時間定每個人呢
其實玩遲一兩個星期都冇所謂!!!如果係IRONMAN死忠實等得!!!無謂辛苦自己日曬雨淋要碘一兩日訂!!!其實HT玩具 ...
katokit 發表於 2-8-2013 10:53 AM

師兄好多人都係鍾意錯完再錯......
想問問而家門市訂mark 33係800定1000訂?
thanks~~~
回復 216# vin_tg56

隨機單號尾數咪又簡單又方便, 如果太多人咪分時間囉...

例如單號0字尾加下午4點前....
隨機?米要等佢通知?? 有危機啊~ 因為近幾次佢都沒通知我:42:
今日訂左17 & 33, 10分鐘內訂完搞掂。
我比埋$重要辛苦自己排大隊,我個人寧願吾買。
想問問而家門市訂mark 33係800定1000訂?
thanks~~~
ase 發表於 2013-8-4 11:42 AM

Mark 33 一千蚊訂
Mark 17 800蚊訂
步驚雲   500蚊訂
今日睇過mark 33,17同tony實物,最後只訂mark 33,有人樣,身型似返人著甲,戲中又有表現,比起17吸引好多,至於tony,係好靚,但造型唔夠經典,又血淋淋玩唔到西裝look,嚴選之下放棄
我只訂了 17 33 42
有實物睇 明天去睇下先
好多訂係手 (WM2.0 IP M42 17 33 WORKSHOP TONY 技師TONY )差滿大人 PEPPER(如有的話)就收工
我最尾一日去動漫展先知要Print左先有得訂 -_-
依兩日去門市排多人嗎 ?
真心玩不太介意等, 不過依家遲一兩日訂, 可能遲好多先有得拎, 總希望可以快D有得玩
今晩7點經過,冇人,不用排,原本打算唔訂,結果最後見了實物,訂了!
終於唔使排,明晚收工去訂先{:2_295:}
回復 226# 奧斯卡

今天下午去了Toy Hunters, 根本無人排...