Toysdaily 玩具日報

天水圍頌富商場玩具店被領匯迫結業清貨

所有模型做6算,已經無野講!平通街啦(^~^)同來貸價無分別!!
請問師兄,玩具店還在嘛?
我唔係全部識,但識個D望落貴出面好多....唔比人迫自己都做唔耐,你真係呢區咁既價...
宇宙之王者 發表於 24-7-2013 09:46 PM

上水區都有間完全同正常價脫節既模型店~ 但多年來屹立不倒~
上水區都有間完全同正常價脫節既模型店~ 但多年來屹立不倒~
movie_arms 發表於 13-8-2013 06:02 AM

數字名果間?
反而中心果間收左皮:die:
數字名果間?
反而中心果間收左皮
sabaoth 發表於 13-8-2013 09:17 AM

對, 中間果個大玻璃櫃啲扭旦盒旦價錢真係睇見都要忍住唔笑咁大聲
隻隻都賣到好似絕版有價有巿當係寶咁~ 死貨多到喊~
啲 Robot 魂/ Figurarts Zero, 有啲貨真係全旺角都冇賣佢咁貴
仲要有啲出面死貨/跳晒樓佢都仲賣過旺角起步價~
不過聽講好似話呢間係賣咭生存為主~
對, 中間果個大玻璃櫃啲扭旦盒旦價錢真係睇見都要忍住唔笑咁大聲
隻隻都賣到好似絕版有價有巿當係 ...
movie_arms 發表於 13-8-2013 02:15 PM

應該都係賣卡為生, d野貴到傻!!!!我細個果時買遊戲王都資助(被佢呃)唔少, 我估佢買左鋪了, 唔係應該頂唔順。
旁邊間洗衣鋪都係佢架:blame:
應該都係賣卡為生, d野貴到傻!!!!我細個果時買遊戲王都資助(被佢呃)唔少, 我估佢買左鋪了, 唔係應該頂唔順 ...
sabaoth 發表於 13-8-2013 03:14 PM

我隔一兩個星期就同fd入去格下價自娛一下
唔開心時去一去真係會令你笑番嫁

咁其實天水圍間野執左未?

咁其實天水圍間野執左未 ...
諸植 發表於 13-8-2013 03:19 PM

唔知, 上星期四去過仲有, 之前問係8月中收檔
應該都係賣卡為生, d野貴到傻!!!!我細個果時買遊戲王都資助(被佢呃)唔少, 我估佢買左鋪了, 唔係應該頂唔順 ...
sabaoth 發表於 13-8-2013 03:14 PM

如果真係買左舖就易生存好多~

咁其實天水圍間野執左未 ...
諸植 發表於 13-8-2013 03:19 PM

哈哈, 格價自娛.......正~
大大有冇去開石湖墟有個商場仔既果間得一位伯伯開既玩具店?
我好耐冇去, 唔知間舖近來點呢~
哈哈, 格價自娛.......正~
大大有冇去開石湖墟有個商場仔既果間得一位伯伯開既玩具店?
我好耐冇去, 唔知 ...
movie_arms 發表於 13-8-2013 03:35 PM
唔知有e間wor, 請問咩位置?
唔知有e間wor, 請問咩位置?
sabaoth 發表於 13-8-2013 03:41 PM

石湖墟入面有個商場仔, 個場有間酒樓, 外圍係髮型舖, 對面係朱肉擋既
但我唔記得個商場仔叫咩名.....
有一間玩具店, 有神話, 扭旦, 盒旦, Robot 魂, 模型,
有一個膚色黑黑地, 唔太高, 戴眼鏡既 Uncle 看舖的 (應該係老細)
佢待客態度非常良好~ 價錢最平未必係佢, 但亂開貴價亦一定唔係佢~
係合理價格~
住北區, 忙既時候, 唔想出旺角都會幫襯下佢~
石湖墟入面有個商場仔, 個場有間酒樓, 外圍係髮型舖, 對面係朱肉擋既
有 ...
movie_arms 發表於 13-8-2013 04:08 PM

thx, 應該係海禧華庭
有 ...
movie_arms 發表於 13-8-2013 04:08 PM

海禧華庭門口,久唔久有去下,唔會平過出面,不過實平過999+4
而家都變左賣卡集散地,不過有時買下散蛋都ok嫁
海禧華庭門口,久唔久有去下,唔會平過出面,不過實平過999+4
而家都變左賣卡集散地,不過有時買下散蛋 ...
諸植 發表於 13-8-2013 04:56 PM

佢 Mark 既價異常地高, 就係因為佢同外面既**脫晒節
全旺角賣5元, 佢賣8元~

但佢脫節得黎好徹底,
因為有啲出面已經成為炒款, 由5元炒到10元, 佢都仲係賣8元~
又或者出面明明唔會拆散黎賣既款, 佢又脫節地會散賣~
所以我咁既情況下都有一次半次o係佢度買過盒旦~