Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Dick.Po

[玩具攝影] 粗中帶細的桃園畫家「張飛.翼德」

幾時會出到我呢:36:?期待!
還是要趕搭尾班車訂貨先{:1_208:}
回復 16# 畢示仁

師兄∼好似N年前出過隻呂布,不過唔係同一間公司∼
呢隻估你一定玩得好開心, 因為知你鍾意火鳳....
火鳳我睇左十零廿期就放棄左....

因為開頭睇都ok...睇睇吓覺得佢太誇張, 劇情又太自圓其說....

講返張飛造型...京劇面普都ok...我接受到...
但頭上對孖辮就太....似一個妹妹仔~haha~:DD

圖片影得好~~! 有動感~~ 夠豪氣~
Great figure with great photography, really display the best out of this figure.:71:
出郭嘉就好了....
I just want 伯符:)
回復 17# 路易少尉

上次書展買唔到,今日又去試下有無現貨先{:1_203:}
頭像被屏蔽
樓主, 我想問你有冇發現大脾的鐵甲是沒有分左右件,但鐡甲的前後的弧度是不一的,所以用同一塊件使用在左右鐵甲後有不對稱現象!

我想知是我的錯件還是出產就是這樣