Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年4月 S.H.Figuarts 美少女戰士 Sailor Venus 愛野美奈子

akiba showroom
stonekeung01 發表於 13-4-2014 08:32 PM

正啊,快D出快D出
唔知今日有貨未呢..................:43:
日本未出就開始插水, 唔急玩可以等日版平貨
redfish 發表於 17-4-2014 10:16 AM

正wor....................:love:
唔知今日有貨未呢..................
ray文 發表於 17-4-2014 10:11 AM

派左(pic from FL facebook)
不過福x好多時都係佢偷跑only:44:
派左(pic from FL facebook)
redfish 發表於 17-4-2014 01:07 PM

thx, 好似其他都到貨了..............去look先~:43:
redfish 發表於 17-4-2014 10:16 AM

C Ching一定好少/或冇去過日本, 日本當地一向出新貨都係原打折約30%左右開賣. 沒什麼出奇
C Ching一定好少/或冇去過日本, 日本當地一向出新貨都係原打折約30%左右開賣. 沒什麼出奇
kulaching 發表於 17-4-2014 05:44 PM

如果是好貨, 就唔會等到出貨都仲係30%左右, 應該一早訂完, 睇下剛剛出的妖怪WATCH貓模型, 一出就過晒定價
如果是好貨, 就唔會等到出貨都仲係30%左右, 應該一早訂完, 睇下剛剛出的妖怪WATCH貓模型, 一出就過晒定 ...
redfish 發表於 17-4-2014 05:51 PM

所以便說你沒去過或不常去日本當地呀,  就算當年的聖衣神話EX 黃金雙子座, 出貨的第一天都是原價打折30%左右出售. 講多少少你知, 你睇到訂完, 只不過是假象, 日網每款ONE PIECE POP 一開訂都是立即斷(有打折), 但日本的街店都是一座山的貨+打折出售. 說明了什麼? 應該知吧

玩物方面, 只有遊戲機和GAME是不會打折.
猫店,二魚六{:2_321:}

S.H.Figuarts可動フィギュアシリーズ第4弾、『S.H.Figuartsセーラーヴィーナス』がいよいよ4月19日(土)に発売いたします!

http://sailormoon.tamashii.jp/
美少女出一只插一只,B社D女女真系慘,系咁俾人插住黎買{:1_214:}
美少女出一只插一只,B社D女女真系慘,系咁俾人插住黎買
wingsiu 發表於 19-4-2014 10:28 AM

插多D我地入多D{:1_214:}
插多D我地入多D
iamfinethankuuu 發表於 19-4-2014 10:57 AM

副會果然係食女無數:love: