Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: xterry

[玩具攝影] [雷雲準備……]悍戰太平洋Crimson Typhoon赤紅暴風

多謝分享!{:1_205:}
高質post !! 呢隻d關節真係一流
Assassin 發表於 22-7-2013 09:50 PM

關節方面其實可以更加強化的,例如手的所有關節換成BALL JOINT之類的。。。其實只要肯用心,美系都好多好野。。。

今次SDCC之後,我真心建議大家可以留意下一個叫Toy Notch的牌子

http://news.toyark.com/2013/07/1 ... rom-toy-notch-96431
首批作品系出LOST PLANET 2的玩具,雖然得3。75寸,但每一只的可動都好正。叫熟人拿了一只來試,可動好到暈……雖然我有HOT TOY,但未開過來玩,所以好難比較,但同山口的可動來比較,一D都唔差,注意,唔係迷你山口,而係正常山口……因爲手腕的可動真係有D優勢。
關節方面其實可以更加強化的,例如手的所有關節換成BALL JOINT之類的。。。其實只要肯用心,美系 ...
xterry 發表於 24-7-2013 06:54 AM

多謝ching好介紹:71:
LOST PLANET 2....雖然不知故事背景,但如果這是3.75,絕對是令人期待的作品.
就咁睇是 GI JOE + 裝甲機兵 的設計,超吸引小弟,再加上是3.75.....引死人了!!:46:
關節的可動是無可置疑的好,只是上色和價錢方面仍在觀望中:78:
真係可以考慮一下~~~~~~~~~~~~~~~
多謝ching好介紹
LOST PLANET 2....雖然不知故事背景,但如果這是3.75,絕對是令人期待的作品.
就咁 ...
大ken 發表於 24-7-2013 11:29 AM

載具方面我就要觀望下了,畢竟無拿過上手,但就甘睇的話,應該都好正。