Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 超人左菲再販見街未?

yen3200炒到七魚幾八魚!!
sorry...ching們,算小弟真係接受唔到!!
就算我對ultra-act六兄弟有幾鐘情都好,有齊吉田、阿鄉、艾斯、太郎、老豆!!!
買晒六件斗縫,訂埋老母!!
只欠佐菲、七星
我情願唔玩都唔會以呢啲炒價入手!!
重癡線過魂限十算??咪玩喇!!!
超人老豆同太郎第一水煙士某店標價六魚八,y拍老豆六魚太郎四魚半,宜家老豆四魚八,太郎三魚八,再版佐菲y拍有價無市八魚,真係發神經!!

呢啲炒賣遊戲,啲鋪頭收埋啲貨唔賣扮返唔夠貨,價太高無人買咪拎返出嚟囉,到時第二水貨都返囉,你睇再版吉田就知,家下正常價二魚四有交易,假如炒家要企硬的話我咪唔買玩少樣囉,又唔會死人嘅!!!
Y拍呢個星期多咗人推佐菲出嚟賣,根本已經返咗貨,點解街舖仲係冇,心照啦大家
Y拍呢個星期多咗人推佐菲出嚟賣,根本已經返咗貨,點解街舖仲係冇,心照啦大家
鬼武者 發表於 21-7-2013 10:42 PM

ching...我都係嗰句"隨緣"
合理價先會入手,由得佢地"佐菲"看鋪!!
飯唔食會死人,玩具唔玩唔會死的!!
頭像被屏蔽
阿媽已訂
我係爭佐菲、阿鄉、七仔

我深信笨大一定會再再販、再再再販、再再再再........
炒家拎住D貨,我拎住D錢,睇下邊個蝕底,一於鬥長命
兩百蚊嘅再版嘢炒上7百幾又真係只痴痴哋…{:1_236:}

我情願全部魂限,預咗全部十算,好似超人老母咁,係咁多就咁多,訂咗等返貨,好過比你地班炒友當水魚!!
都係嗰句,只會合理正常價入手!!
留返Ultraman幫你看鋪同交租!!
阿媽已訂
我係爭佐菲、阿鄉、七仔

我深信笨大一定會再再販、再再再販、再再再再........
炒家拎住D貨, ...
etsc4344 發表於 22-7-2013 12:57 PM

hee... agree with you!!
已見In's有舖標價1牛了
超港人 發表於 22-7-2013 12:44 PM

好事~!!!
最好上到一牛、牛二、二牛!!!
頭像被屏蔽
超人老豆同太郎第一水煙士某店標價六魚八,y拍老豆六魚太郎四魚半,宜家老豆四魚八,太郎三魚八,再版佐菲y ...
松田先生 發表於 21-7-2013 09:59 PM

吉田 renewal version that cheap now..??  been waiting for a price drop ! {:1_208:}
我呢啲窮人直頭放棄算啦~~
吉田 renewal version that cheap now..??  been waiting for a price drop !
roundbun 發表於 23-7-2013 05:24 PM

當初好記得第一水佢一出個價真係突破天際,個陣我搵云成個MK都無貨....{:1_222:}
宜家個價比我當時買的合理價成要平一舊+周圍都係....所以睇黎今次我左菲都係睇定D先:67:
當初好記得第一水佢一出個價真係突破天際,個陣我搵云成個MK都無貨....
宜家個價比我當時買的 ...
炒粉 發表於 25-7-2013 08:56 PM

謝報料,我終於可對吉田出手喇:)
阿鄉外形跟吉田相似,但聽說整體完成度較差,對嗎?