Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 上帝早已預備短篇:愛之深,責之切

回復 1# 上帝

上帝兄的 言中有物, 笑中有淚,
實在今人會心微笑, 再三回味又回味呢~:34::34::34::71:
支持支持,呢期真係比呢D事件搞到唔想訂野
Oldcat 發表於 21-7-2013 04:31 PM

多謝Oldcat師兄支持:77:
不過都係好事,可以清埋手上幾張單,嚴選先買!
仲有等你嘅post 等到頸都長!快啲出手啦!
對,愛之深,不過佢just think ours noise, not voice...
darknight 發表於 21-7-2013 04:41 PM

多謝Darknight師兄支持:77:
絕對認同你嘅講法!只望佢可以重拾狂熱!不過呢個機會都好微!
OMG發功 , 一眾ching齊捧場 ..............
leo.fans123 發表於 21-7-2013 04:45 PM

有你地嘅支持,係我創作嘅動力!一切盡在不言中:$
掂呀, 講真HT 呢間廠係唔差. 只怪有時水準超晒班, 搞到大家期望set 高晒
MarMar 發表於 21-7-2013 05:28 PM

多謝Marmar師兄支持:77:
的確佢係令我重入12吋嘅品牌,就因為知佢可以做得更好而唔做,所以心痛遮:79:
愛之“深”吧?師兄。。。
elliottlai 發表於 21-7-2013 06:05 PM

原諒小弟讀得書少,師兄果然眼利!小弟已經修改左!
支持師兄創作既劇場!正!
EDMONDLUN 發表於 21-7-2013 06:24 PM

多謝Edmondlun師兄支持:77:
呢排見你入左好多好嘢!幾時分享下先:58:
But.......Entxxbay, ZCXO, DraXon, DxD, MedXXom, 3X, Which band better than HotXoys?
HotToyshunter 發表於 21-7-2013 06:37 PM

多謝Hottoyshunter師兄支持:77:
同意!佢的確仲係業界龍頭!我都係我玩佢,因為我愛佢!希望佢可以重拾狂熱!
師兄你張相上的張國榮又算 OK 喎.
有性格 發表於 21-7-2013 06:53 PM

多謝有性格師兄支持:77:
不過連我個深愛哥哥嘅朋友一睇見都閙爆,根本唔相信係h記嘅出品同水準!
之前主持人又話會補償,而家聲都無:80:
上帝大大又有新作, 支持支持!!
同我卒甩佢
chibita 發表於 21-7-2013 07:17 PM

多謝Chibita師兄支持:77:
隻卡士蘭最好玩就係呢個環節,亦係我買佢嘅其中一個原因:34:
支持 不過HT 算好好啦 係一兩隻出事姐
sk9091 發表於 21-7-2013 07:55 PM

多謝Sk9091師兄支持:77:
贊同,只係知佢實力仍在,但係總係令佢唔完美,明知唔得都唔改!
cool! Time to support Ching's pose again!
創意無限,玩家心聲!!!!!!!!!!!!!!正:71:
Very nice ah ... 上帝 ...
好圖~ 好文~ 支持~~~ :71: