Toysdaily 玩具日報

查看: 4580|回復: 11

[其他] 人唔出我出之: 我不入地獄, 誰入地獄?

我係一個戀"女"狂, 即使哩兩條"女"早以被狠批"必見久十狗", 但係我都係按耐不住...............:ice:

既然按耐不住之下"口習"咗佢地, 第一件事當然係幫佢"寬衣解帶"先啦..........:p

唔"解"由自可, 一"解"就..............:cool:

----- 啲手腳"硬"咗既!!!!!!! 咁妳兩個點樣"服侍"我先???????:blame:

哩個時候"黃"女娓娓的道:[官人你咪咁"興"先, 我地係賣藝唔賣身既...... 等我攞啲"架生"出嚟過你睇先啦, 官人你實滿意既........]:p

What is this?????
係用嚟幫官人你按摩口架....... 俾我用佢幫你"按摩"之後, 無論係頭痛腳痛, 肚痛手痛, 乜嘢痛都頂得住口架!!!

重可以打孖一齊用, 兩重按摩提供兩重療效..............

最精彩既就係: 你"享受"完之後重可以用佢嚟休息下.......... 好似咁..............

係咁好正呢?................................

............................................................................................................:cool:
.......................................................... 妳地................ 重有冇..............:cool:

官人哩樣唔啱不宜玩下"波"哩??

玩波?????????:36::p

:ice::ice::ice::ice::ice:

What is that?????
"藍"女笑說: "波"囉! 要嚟做運動健身最好! 官人你睇, 個"波"重大過我......... 頭口架!!!!

哩個時候我經已氣炸, 得番半條人命了.......{:1_200:}{:1_200:}{:1_200:}

官人你覺點呀? 死得未呀? 不如俾個冰袋你用哩?????
藍女立即從腰間將腰帶"解脫"出來..........

重"示範"埋點用tim.........................

我暈啦..............................................{:1_206:}{:1_206:}{:1_206:}

我地就係要你暈................................ 睇下哩樣係乜.....................

我地唔係賣藝既........ 係嚟"買"你既至真!!!!........ 我地好清楚以前啲玩意已經過時"玩"唔死你哩種女人公敵口架啦,........

所以準備咗"新"玩意嚟對付你既!!!

死啦!!!!!
重未死? 咁就玩大佢一炮清你袋!!!!

哎吔.....................................

就咁, 我哩個戀"女"狂就此一命嗚呼下地獄了.............{:1_217:}{:1_217:}{:1_217:}................................

完 ................................................................................................ ??
今日見到,不過我唔係囡囡控所以冇買,
影得好有心機,多謝分享啊~:77:
哈哈哈哈~~~~~~~~~~~:x:x
D weapon 合到咁真係嚇死人!!!!!
Gooooooooooooooooooooood! :D
是什麼問題,睇唔到相0既..另外幾個POST都係咁..:unhappy:.
囡囡都係"早入早享受":p
等你其他地獄報告∼∼∼∼∼∼∼∼∼:34:
其實我都買了,不過只玩了武器...
昨天也入手{:1_203:}

笑o左:x:x:x:x:x
果對"爆熱神掌"好似幾好玩wo~~:x