Toysdaily 玩具日報

查看: 6328|回復: 12

[其他] 懷疑被玩具獵人 Blacklist

話說朋友抽中左mk17唔得閒我幫佢去訂,
係街度排左成2粒鐘終於上到去, 一上到去聽到個職員(暫稱職員A)同另一個講"xx(好似係留意)最尾果個(即係我)", 當初以為係留意唔好比人打尖我無為意.
之後有個職員check 文件及登記, 完成後職員A就行埋尼問佢List 上面邊個係我(即係我朋友), 然後係上面寫左d野, 當時亦都無理. 但一路排一路諗就發覺有d古怪. 訂完之後就去搵店長問一下原因, 開始時有d迴避唔想答, 之後就話係mark 日期, 最後就開始發老卑話好忙尼d野唔閒理.

我承認之前試過排多過一次訂野, 現在網上抽都無試過中, 相反我朋友次次都中, 如果今因此我而令佢以後都唔中, 我都唔知點算.

我今次發尼個post 都預左被河蟹 ban a/c, 但係我希望如果有關公司睇到尼個可以比返d回應我:
疑點1 : 職員A 寫左d 乜野
疑點2 : 佢寫黎有乜用
疑點3 : 店長d反應咁奇怪
疑點4 : 點解我抽極都未中過(唔通我真係咁黑仔)
以上全部係我的主觀感覺, 希望有人回應我
你之前訂咁多攞去放,預左比人點相{:2_279:}
咁都俾師兄識穿咁多野,睇黎呢個世界已經冇秘密,侯活應該驚過你。
抽唔到啫,最多咪等公開訂同誠心向你個fd道歉。
侯活可能都想覆你,不過佢唔夠權限pm你啫。
頭像被屏蔽
出得黎行, 預咗要還
你自己破壞規舉先, 冇得怪人
我係你就會聽日1點前買打西餅同半隻燒鵝脾上去沙林!
咁都俾師兄識穿咁多野,睇黎呢個世界已經冇秘密,侯活應該驚過你。
抽唔到啫,最多咪等公開訂同誠心 ...
uno12121 發表於 21-7-2013 12:01 AM

普通野都話有得排,限定就無緣了
好奇一問 , 乜代fd都可以訂野既咩 ? 乜吾係要親身去訂既 ? 小弟愚昧{:1_215:}
頭像被屏蔽
唉! 點解宜家玩玩具好似做賊咁? 身為消費者 (或者一個人) 都應該有番D應有的自尊?

認真,樓主快啲寫返封1000字既道歉信,連埋個果籃一齊拎上去hottoys啦,或者仲有一線生機
比人blacklist可大可小 {:1_212:}  一係跪低叩頭認錯啦
比錢人賺都咁驚,真係辛苦呢~~~