Toysdaily 玩具日報

查看: 15290|回復: 35

[玩具報告] Figma Lady快速報告-哥布拉:"這是我女僕,Crystal Boy你也快點來吧!"

好彩,Goodsmile沒有放棄Crystal Boy,WonderfulFestival都還有展出來。

出了哥布拉報告后(http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=207719&highlight=),終於等到他的女僕。廢話少說,去相片(沒有電鍍,只有金粉。但如果打閃光燈拍照,會靚很多。)

Box Art

開盒

頸部有兩重關節

本體可動度可以比美其shift body

腰背也有兩重關節

我都想有個女僕

入柜。總結:有買哥布拉的人,沒理由不買LADY!!

好正!!!支持一下!!!:71:
雖然吾識佢地,但係樓住擺既post超正
正! lady出得唔錯
哥普拉終於有翻個盞鬼嘅表情
幾銀入手呀師兄?
好正, 哥布拉真是經典回憶.
woo~~~~~~~~~~~~~~~~ oo i am the hungry wolf..
I have no reason not to support u as soon as I see your post!!!:71: :71:
回復 3# b855506

師兄 哥布拉都唔識??証明你係後生仔
入到lady嘅師兄真幸福{:1_199:}!因為早前冧住會有街貨所以冇訂到……點知宜家所有shop既規矩都供玩訂單!琴曰係188見到有現貨問佢有冇散買,佢話訂客only.{:1_198:}真係慘中惨而家買玩具仲慘過返工!!以後都係訂貨算數{:2_302:}
請問有冇高人指點邊度可以散買lady??:64:
梗係啦,呢隻老餅嘢,真係後生D都唔知係乜,
而且玩具根本都冇乜佩件,係夾硬加哥布拉塊面同再生手槍effect黎吸引人,
冇大愛真係慳返,咁樣你話D舖又點敢入多呀!:38:
Thanks 樓主速報, 終於有隻可玩性高既Lady:$
梗係啦,呢隻老餅嘢,真係後生D都唔知係乜,
而且玩具根本都冇乜佩件,係夾硬加哥布拉塊面同再生手槍 ...
跳跳虎 發表於 21-7-2013 11:09 AM

我完全同意~我對呢隻野100%冇認識~
說實話果個男人哥布拉都好肉酸下= ='~送比我都唔要...

至於呢隻,同樣冇認識,單看造型同樣不討好~
雖然身形表露無遺,但我自已完全FEEL唔到美感...= ='

我只系發表睇法~希望唔好介意=.=
我都入咗,尚欠水晶人就集齊一套。
lady係人定機械
素顏乜樣架?{:1_215:}

想figma出e個鬼妹
邊個來架{:1_215:}
http://www.dm5.com/m24120/