Toysdaily 玩具日報

網上登記要讚,但抽籤派貨就咪玩啦

阿大大佬呀!
你睇清楚個"重點中嘅重點"先啦!
唔係我想點定你想點,係"法例"呀!
我突登唔想講咁 ...
ET仔 發表於 17-7-2013 07:13 PM

你其實都幾煩,未抽籤派貨就呱呱叫:54:
    你既重點呀,最後自己咪又係講句"嘩!佢地做唔做到架?"點樣抽,會唔會公佈所有野都冇人知,你就已經話唔得唔掂呢樣個樣,想點呀?:45:
口術黎既嗜, 廢事你地又估又嘈,  真係抽籤派佢地可能仲亂.
mj23 發表於 17-7-2013 07:44 PM

我估唔係口術{:1_204:}
唔好貪心啦,我覺得有得網上限有HKID先可以登記已經好滿足
抽籤派貨,我完全接受到, 當你訂都訂唔到既時候唔好講派貨,玩你都無得玩
頭像被屏蔽
我唔想見到班生番,抽籤派貨好……

“有心人”目的好易睇穿,玩得hottoys都唔係細路,冇咁易比人坤到……

ht抽籤派貨呢一手係德政,goodjob…
我最憎先到先得
因我實5夠班"專業團隊"快
我BUY 呢種方式law
抽完籤最好喺飛卜公告得奬者(當中咗頭奬)名單, 如果唔咪到時又真係幾亂, 個個都想快啲攞快啲玩快啲分享! :he:
我同意用HKID網上登記抽籤派貨,起碼唔駛排隊咁辛苦。可減少炒家。{:1_208:}
我希望ht做到一個公平的抽籤派貨…咁大家又唔洗日日問派到幾多號,最好派幾多貨,抽籤完就係網站公報,自己睇唔洗咁煩:38:
我希望ht做到一個公平的抽籤派貨…咁大家又唔洗日日問派到幾多號,最好派幾多貨,抽籤完就係網站公報,自己睇唔洗咁煩:38:
隨機派貨不知幾好~
都係靠呢樣先無得炒頭單.

如果唔係啲友咪轉用電腦轟炸,成張LIST五六百個名擺落去抽
一樣沖淡晒一般玩家抽中機會.
啲炒家仲可以見邊條囉嘍中先至畀茶錢叫佢上去落訂,仲省錢過之前排街呀.

炒唔到單有個健康D既買賣環境先係大家願意等抽籤派既重點!

非VIP只因為抽中早訂就要跟日子派不成理由
講真非VIP 既 今本唔使抽訂...,抽中又唔會多左野,過幾日門市公開開訂先去又唔會少D咩,又冇限時限刻自由過抽中...都唔明D人點解都要中個頭埋去,之後仲要扮辛苦要人早D比佢

抽籤派 只要好似抽居屋咁 用單number 最後 2 個數字就已經有100個組合 每次抽10-20組可以分5-10次派,第一輪完左抽第2輪,每次最多隔1個月,最唔好彩既米10個月之後先拎貨囉....會唔會亂??抽居屋有冇亂丫??
打去門市問,只要報單最後 2 個數字 就可以答到你有冇得拎.使乜又名又電話再查一大輪野先答到丫...
不過而家一日未派一日唔知HT係用咩方式去公報中籤結果....
唔好諗到抽籤排貨好似咁混亂,佢抽日子排咪得囉~
抽中邊幾日既,手頭上單係個幾日既咪去拎~
抽籤派貨 vs 同南亞排幾粒鐘
我寧願揀抽籤派貨 !!!!
00001 發表於 17-7-2013 08:06 PM

抽籤派貨起碼杜絕南亞炒家,冇得BID首日次日單就冇得炒,得VIP有!
甘嘅方法我覺得HT已值得讚了,最後始終玩家得益
其實我唔介意佢抽籤派貨, 但係VIP又唔洗上網填form, work in上去就可以落訂,
我呢啲非VIP嘅又要上網填form, 又要print張confirmation mail出黎, 非常唔公平,
而家又唔比人伸請做vip, 係米要一次訂十萬蚊貨先可以做丫?