Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS212 – Iron Man 3: 1/6th scale Heartbreaker (Mark XVII)

岩岩無聊上下丫虎睇下..隻MARK17 23號都有訂..D人BID 抽籤單都BID到1000蚊..咩心態:42:
回復 255# natalyterry

其實授權書可以問HT店舖攞,授權書只係張表格!
之前响HT店舖排隊訂嘢果時見到有其他客人問店員攞!
求救,唔知點打授權信,急問
natalyterry 發表於 2013-7-20 11:13 AM

上yahoo搜尋,大把sample比你copy,咁都要問!!! 23號去店訂,今次唔係先訂先攞貨{:2_297:}
回復 257# samsam2950
左手交右手.......引新手bid........
岩岩無聊上下丫虎睇下..隻MARK17 23號都有訂..D人BID 抽籤單都BID到1000蚊..咩心態
samsam2950 發表於 20-7-2013 11:33 AM

呢 d 搵人托價o既拍賣手法都唔係第一次見, 唔需要太上心
抽到都要喺後樓梯排上3樓真係痴痴哋,玩少隻算數.!:!
抽唔中,等23號後walk in訂.
請問是否現在未收到EMAIL. 等於抽唔要23號要去訂{:1_231:}
抽唔中,等23號後walk in訂.
oscaryiu 發表於 20-7-2013 01:48 PM

冇錯,反正派貨都唔跟日子嘅,抽唔到未嘗唔係一件好事,隨緣有就玩冇就算!:71:
其實之前有見過好似話呢隻係會DIE CAST series出
但而家變左MMS, 之後果幾隻會唔會都係MMS series出?
請問門市訂每人每次最多訂幾只?
頭像被屏蔽

回復 267# pakkei1225

熱門ITEM 多數一人訂一隻, 如IRONMAN ,BATMAN系列,
但泠門ITEM 有時可以一人訂二隻, 如BARNEY , AGENT 等,

PS:並不是什麼"常識",只是本人親身經驗,

希望幫到CHING~~~{:1_203:}
請問有冇師兄報導現場排隊情況
thanks
我今天都排了一個鐘頭多D, 之後的人排到3樓,真crazy