Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 「GUNDAM BUILD DIVERS 高達創戰者」系列模型

stonekeung01 發表於 8-1-2015 02:31 PM
HGBF 1/144 ウイングガンダムゼロ炎   HGBF ...

超型~
應該會買~~
stonekeung01 發表於 8-1-2015 02:31 PM
HGBF 1/144 ウイングガンダムゼロ炎   HGBF ...

可變始終都係吸引D
stonekeung01 發表於 9-1-2015 02:59 PM
http://bandai-hobby.net/site/gunpla_buildfighterstry_item.html

864yen咁平ge:Q.........
yugi 發表於 9-1-2015 05:03 PM
864yen咁平ge.........

隻野樣衰掛.........
yugi 發表於 9-1-2015 05:03 PM
864yen咁平ge.........

史上最簡單模具,造型可能仲省過BB~

另,只炎零對翼感覺比雜誌時範例縮水,方便手持?
連鐵錘都出現了, 下次會出現狼牙棒、螺絲起子?
第一季模型已經有出過狼牙棒
岩岩先留意到原來可以對應1/100:@

大腿小改造,可令雙腳拍埋

bb
白色新exia 超正呀, 快快出唔該 !!!!!

1月18日次世代World Hobby Fair'15冬限定

HG 1/144 ビルドバーニングガンダムPPクリアVer. 会場価格:1,510円(税込)
(HG BUILD BURNING GUNDAM PP Clear Ver.)

Bandai Booth 分配item

HG BUILD CUSTOM ユニバースブースター レッドVer. 小・中学生限定
HG BUILD CUSTOM Universe Booster Red Ver.(小・中学生限定)

montin522 發表於 12-1-2015 07:14 PM
白色新exia 超正呀, 快快出唔該 !!!!!

有新款? 請問有無圖?
btw, 其實我由以前出MG開始就無買HG 1/144的高達, 但係佢最近套卡通D原創高達真係唔錯, MG又應該唔會出, 真係心郁郁想買返HGBF的模型黎砌下, 但想問下有砌開的師兄, 而家的HG系列質數點? 駛唔駛要補好多色? (本人係懶人, 唔會成隻上色, 補完色噴啞就算)
kyostanley 發表於 13-1-2015 11:49 AM
有新款? 請問有無圖?
btw, 其實我由以前出MG開始就無買HG 1/144的高達, 但係佢最近套卡通D原創高達真係 ...

新機體