Toysdaily 玩具日報

[改造交流] The Dark Knight Rise 夜神起義 - CatWoman 眼部重油 [超多劣圖.不喜勿插]

回復 61# Dre

好正……ching能否代工?
回復 137# tsubasacamille

由於我已經超出左24小時內最大PM數量,所以麻煩各位有興趣嘅師兄
去我Facebook PM我留底電話

DreamWorks Production

我會盡快回覆...!!

謝謝師兄支持
師兄有冇諗過重塗Black widow?
回復 139# 伏特加

有留意過...但BW唔會係改大眼咁簡單嘅事...!!
至少女角應有特徵全數被美化左,所以重油只會係靚女而唔會係似...!!
師兄你有咩觀點...?!
THX DreamWorks 兄:71:..等我拎左貨都試下先:36:
回復 141# raymcy

歡迎隨時PM我...!!
師兄吾好介意 , 眼珠好似吾係好夠圓呢 .
回復 140# DreamWorks

同意!改BW都覺得好大件事,因為版已經唔似
小弟覺得如果皮膚白少少,眼睛大少少,眼珠望番低D,減少3白眼
眼眉拉番直D同貼近番隻眼,效果可能好D
當然植髪set得好整體會爭好遠,
小弟如有說錯請錫教,因為小弟對塗色方面零經驗:51:
師兄,請問仲接唔接收油眼申請?認真,油左唔戴眼罩仲靚!好勁!
回復 143# dvddvdhk

謝謝師兄提點...會多加注意...!!
回復 144# 伏特加

我同意...所以我收到BW都將整個系列放棄左
回復 145# kcnneth

歡迎....請到我的Facebook個電話俾我啦...!!
原以為這隻貓女係失敗作, 但見過你的大眼仔版之後真的另我切底改觀了! :shiny:
回復 149# e夫人

謝謝師兄支持...其實個人認為只係眼珠出左少少問題,整體比BW更能接受...!!
所以大膽一改...希望你會喜歡呢個改動..!!
油左唔戴罩靚過原本好多:35:
但係油完戴罩就冇原本咁靚