Toysdaily 玩具日報

查看: 15176|回復: 47

[分享討論] 「 還 原 靚 靚 拳 」 Selina Kyle / Catwoman [轉自BBQ的作品]

Gretzky99 謝謝你的轉圖分享,
但轉貼他人圖片請註明及列出連結
這是對原作者的尊重及網絡上的基本禮儀
我已在標題加上[轉自BBQ的作品]及原址
http://photo.weibo.com/1733593221/talbum/index#!/mode/1/page/1
MAX
請問C兄依個頭彫邊度入手?同$$?謝謝
嘩頂!! 似左10倍!! 真人來!!
我剛剛係 facebook 見到 DreamWork 都好似 repaint 左 Selina Kyle 對眼,真係似好多。

https://www.facebook.com/photo.p ... ;type=1&theater
點做到架?神人呀!{:1_221:}
可以幫我整整去嗎?:shy:
師兄買定自改架, 好正
如果自改, 唔知人工費幾多呢?:35:
... 超靚! {:1_221:}
請問人工費幾多......我都要改......太靚了!!!
今次真係唔好話有D師兄投訴個真人頭
事實上呢隻貓女HOTTOYS對於真人頭雕出得好求其
以差唔多一年既時間黎講,大貨水準真係令人唔滿意
唔好講話咩唔滿意賣左佢有得賺呢樣野
對於一個真心鐘意FIGURE既玩家黎講,對個種FIGURE既期待真係好大,唔關賺唔賺事
等左咁耐出個強差人意既作品實在令人接受唔到
不過,真心鐘意FIGURE既人係唔介意駛多少少錢去完善隻公仔既!
所以...師兄識唔識人整整佢呢?:D
I want to know too.  Please advise {:2_305:}
正{:1_197:}{:1_197:}{:1_197:}
I want to know too.  Please advise me X 2
眼睛真係要人手油先有靈魂,HT就咁機印上去其實真係唔多掂。
如果有大師有咁嘅水準即管開個價,相信包括我在內會有唔少師兄幫襯,呢盤生意應該有得做。
到時唔該順手攪埋隻BlackWidow啦。
睇到lee兩個頭,你話HT係咪要比人鬧衰鬧爆?!仲講d頭雕師有幾巴閉!真係笑死人!張lee兩張相post去佢page都幾(火羅)!可惜唔可以post!
簡直真人一樣, 我都想知改一改要大約幾多? 只要靚, 似樣, 我想大家有何不可, 對嗎? 比HOTTOYS都比唔少啦