Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: batmaniac

[玩具攝影] Catwoman 本地非官方第一開盒貼

回復  BigOil

上左一個台灣玩具網睇,
原來最大問題係眼及眼珠唔夠大,
那裏的師兄改圖加大左對 ...
E神 發表於 16-7-2013 01:03 AM

其實我次次見HT出到咁都摸不著頭腦,點解咁多人都睇得出邊個位出問題,但HT d專業頭雕師好似當局者迷,係睇唔到咁,好迷,非異所思。我都唔理咁多,已成定局!而且訂個版都唔似我決定訂係想有隻catwoman,所以都收貨!
回復 31# BigOil

係la,真係有點失望。。

,最近一隻收訂又明題唔似樣的應該係roadblock。。。

不過,我都訂左先。。
應該會修改掛。。。:79:
回復  BigOil

係la,真係有點失望。。

,最近一隻收訂又明題唔似樣的應該係roadblock。。。
...
E神 發表於 16-7-2013 08:07 AM

好似近lee一兩年HT d頭雕保持失手,隻路障....哎;連白忍而家變咗古天樂;最驚隻公爵又係咁!如果係我會放棄GI Joe。而家我訂ge心變好似 熱血訓練主任對壞學生咁,覺得佢哋最終會改好呀,唔好咁快失望;結果係有d會有d爛泥扶唔上壁,冇改反以仲衰,迫我放棄,算,冇問題!
似就唔係好似,但覺得都叫捉到少少個形
算啦,都接受啦。
唔帶眼罩個樣, 好似精神病院D病人咁..............................
回復 33# BigOil

白忍已經算唔錯了,起碼睇落順眼,係黑左小小。
不過,決定放享放棄唔keep呢隻,
因為估計套衫好快變黃。。。。
:69:令我想起以前高橋留美子“人魚之森”哥D變左怪物既人魚!
好似早年TAKARA 1/6 出過的貓女頭{:1_224:}
回復  BigOil

白忍已經算唔錯了,起碼睇落順眼,係黑左小小。
不過,決定放享放棄唔keep呢隻,
...
E神 發表於 16-7-2013 09:47 AM

但由似角色變咗古天樂+古銅色,好難接受!
小姐...... 呀,唔係,師奶貴姓????{:1_200:}