Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] TFP Beast Hunters~ CYBERVERSE 震波

兩個型態唔比V級差:71:  
粉紫金屬色係出得好鬼靚:handshake:  
不過搵錯對象:Q
女體用就梗無問題落在SHOCKWAVE身上都幾尷尬
而且SHOCKWAVE著上高跟鞋。。
真是貨真價實的異鞋癖變態。。。啊!:time:  
。。。。。。。。

體型反而似力奇.戴亞斯:x

關節算做得足:good:
大脾差活動幅度就差d同埋死硬頸!:@。。仲刪除條電纜強姦支砲  
巨砲的活幅度從此自由了 :he:

就算講多次又好
點睇都似力奇.戴亞斯!:DD  

http://www.youtube.com/watch?v=HUbhnn3tvGs
變形基本就是V級來嘛
實際上兩者會有小小分別
坦克有長方型車廂SHOCKWAVE那架似屁

我認為似自走砲  比較近似88MM GUN FLAK:73:  

是唔能夠解體的88MM GUN FLAK :73:

力奇戴亞斯:DD

坦克形態怎看都是讓其他老變站在後面使用的砲台~
真的 CYBERVERSE 做到 震波好似RMS-099 (MSA-009) Rick Dias:he:
http://www.gundam.org/msRMS.html
力奇.戴亞斯咁款囉。。{:1_206:}

回復 2# 手榴蛋包飯
我也有站人聯想:DD

關健在於履帶部份上面留有空位可以企人操控
而且體型會有所限制
小  的變形金剛可以手握巨砲

個子高大只能....