Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ZCWO 曼聯GIGGS, ROONEY ACGHK 2013正式發售!(詳情公佈)

除左 figure, 其實佢跟埋o個個 stand 都幾正, 又可以用草地, 唔想要草地又可以加返個 cover 見到個曼聯 log ...
crazysmiles 發表於 22-7-2013 03:12 PM

個草地Stand的確正!
超人fb有放佢地擺左動態既相
coolgary 發表於 22-7-2013 02:59 PM

倒掛真係好正!!!

{:1_202:}
睇過實物 , 都ok , 不過已勁訂吾到特別動曼會場版 ......
冇訂到,不過都恭喜排到既玩家
回復 138# wongcary

It's no big deal with yellow football and boot.

Can custom it easily.
請問: 即係依家都可以訂, 唔洗等到動漫節先可以去訂? (我知之前排的是300隻"快貨")

因為有外國朋友想叫我幫手, 如果係就早d去訂o左先~
請問: 即係依家都可以訂, 唔洗等到動漫節先可以去訂? (我知之前排的是300隻"快貨")

因為有外國朋友想叫我 ...
jeffloh 發表於 22-7-2013 03:52 PM

GO asap.

Early you order, early get it

{:1_203:}
Anyone have pics of Rooney TATOO?

It's cool!
回復 142# oscartsoi

i see, thanks~ Definitely good news for my fd~
見過實物,比想像中好,等大貨返可能會入番隻giggs
蕉人睇過實物, 確實ok, 曼fans要入:57:
傑C咁後生,朗尼生炸腮==
蕉人睇過實物, 確實ok, 曼fans要入
蝦您波凸 發表於 22-7-2013 05:54 PM

本來個價甘鬼進擊,諗住放棄佢..
但見到傑斯實物果團火出晒來....曼迷真係要入

今日去hottoys取貨,順便去蕉人睇到實物,我個人覺實物無官方圖咁正 !! 可能影相有打燈會好D !!
我已經準備好草皮迎接Giggs既來臨:shy: