Toysdaily 玩具日報

查看: 9279|回復: 15

[劇場創作] 超大型熱血劇場!!! MARVEL版進擊之巨人!!! 請多多捧場!!

前言: 好耐無追看動畫了!!
進撃之巨人真係正到誇啦啦的好作品!!:71::71::71:
緊張到令每集都只有十分鐘咁短o既感覺...超唔夠喉!!
之後又要等下個禮拜....
如此好作品激發起我做了一個大劇場,哈哈,希望大家喜歡!! {:1_208:}

後話:
成個劇場用左成個禮拜工餘時間整出o黎
是難得有題材可盡情玩拍手頭上o既玩具
完成後真滿足
哈哈,謝謝收看!! :64:
大制作,我第一個support先{:2_262:}
幾搞笑{:2_324:}
好有趣,樓主好有心機:)
全力支持,我很明白你的熱血!!

你對Marvel世界,動漫甚至天文地理都很熟悉,風趣又幽默!

好野!

請再接再厲!
支持:$
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 7 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
成個星期?比套卡通更大製作,果然有心有力
咁多款3.75", 一定儲好耐
進擊之巨人真係好唔錯, 少追卡通的也正在追看~{:1_226:}
好鍾意寸咀 IM :handshake:
支持有心創作:71:
對白抵死, 有feel大制作, 支持一下 {:2_324:}
有少少想起marvel zombies {:1_197:}
對白夠晒抵死~ 支持 支持~!!~:71:
好正!! Support~~~~~~
哈哈,感謝各位師兄支持!! :$
大家的回應都是強大的源動力!! {:1_214:}
第日有機會再做更加有趣的劇場!! :64:

回復 2# 廁所仔
謝謝搶頭香!!

回復 5# 無明:

太誇獎了 :35::35::35: 有點不好意思

回復 7# avengers2012

哈哈,因為唔熟手,打字又慢,又hea住做,所以至用左成個禮拜 :(
我係先誤入3.75坑 ...... 後來中埋6吋legends........結果當然:57::57::57:

回復 8# 玩具Kenny

o岩o岩睇埋 14集,片頭片尾歌都換左,哈哈,有d唔慣 :DD
但劇情同樣精彩,哈....又要等下禮拜的了  :o:o:o

回復 12# roger528

其實劇中神奇先生o既論點就係參照 marvel zombies 裡面o既神奇先生.... 哈,被師兄發現了,哈哈 :(