Toysdaily 玩具日報

樓主: fggdddsally

[新品消息] 2014年3月 S.H. Figuarts Kamen Rider Kabuto Renewal Ver (官圖P6)

日本玩家REVIEW
redfish 發表於 30-3-2014 12:34 AM

這個REVIEW個KABUTO左邊面好似都係中SAD的:ice:
唔係 係講緊似某戰隊主角個位老細 佢係現時點開左2間鋪尼擺貨
改咩名好? 發表於 30-3-2014 12:27 AM

呢間都係鬼鬼地, 成個現時點得國寶一間係正常{:1_217:}

近洗手間那間嗎? 那間主打 戰隊+ KAMEN RIDER
mythsgod 發表於 30-3-2014 12:16 AM

呢間十成十都有,成日見佢去頑XBID野或掃貨
呢間都係鬼鬼地, 成個現時點得國寶一間係正常

呢間十成十都有,成日見佢去頑XBID野或掃貨
yugi 發表於 30-3-2014 12:47 PM

似某戰隊主角個位老細d特價幾ok
舊貨真係貴到:70:
仲等緊壞孩子出平貨中...:unhappy:
另一日本玩家REVIEW
http://d.hatena.ne.jp/UNOYO/20140402/p1

頭像被屏蔽
師兄 你可以不用心掛掛了, 頑皮仔 今天標價日版 3魚4蟹, 已完賣
mythsgod 發表於 1-4-2014 11:40 PM

咁唯有坐定等再販:x
頑x呢排d野都貴晒,就算真係平次次唔駛十分鐘就無晒,一早當佢已死