Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 10月--SHF影月再販,black2.0,戰蝗號2.0 (發售日確定 @P.31)

繼續補圖
cergo 發表於 12-7-2013 12:18 AM

咁似樣好多, 之前太幼啦d手腳
rx 睇怕都遲早2.0~
影月要入喇!!!:handshake:
RX 2.0, 我等你:52:
見到即將開訂,價錢好平,就好似當年一樣,買齊三件都唔洗七魚
cergo 發表於 12-7-2013 10:05 AM

咁就買black

10月 SHF 幪面超人 Black & 戰蝗號 官圖

3,675円(税込)    13年10月

4,725円(税込)   13年10月
必入!

造型真係好OK, 正~~  :handshake:
一個字:掂!!!{:2_297:}

影月只是3300日圓, 黑日VER2要3500日圓, 唔通貴在新關節?

魂限車有埋台都只係3150日圓, 新車台都要另買居然要4500日圓...

http://p-bandai.jp/tamashiiwebsh ... 01/item-1000004063/
影月只是3300日圓, 黑日VER2要3500日圓, 唔通貴在新關節?

魂限車有埋台都只係3510日圓, 新車台都要另買居 ...
redfish 發表於 12-7-2013 10:54 AM

日圓貶值咪加定價.....呢兩隻都係全新產品~
其實shf開始加價,現在好多都3990yen起標:44:
日圓貶值咪加定價.....呢兩隻都係全新產品~
SARU 發表於 12-7-2013 11:16 AM

2009年匯率都係8算多D, 但架車貴左50%
3,675円(税込)    13年10月

4,725円(税&# ...
stonekeung01 發表於 12-7-2013 10:43 AM

咁真係靚仔過之前
我想問下大家都期待RX有2.0,咁我想問下影月會唔會有2.0?
當年魂限車唔明點解係都要攪隻"閃綠"出來..明明原色就唔係閃綠...而家隻色似番TV,亦好彩呢隻唔係魂限..:51:
3樣都入左12吋,入唔入好:67:
我想問下大家都期待RX有2.0,咁我想問下影月會唔會有2.0?
ctcctf 發表於 12-7-2013 11:24 AM

其實影月已經出得好正...
不過幾年後會唔會出2.0...
就真係話唔定...
笨大野冇野係冇可能...
不過短期內一定唔會...