Toysdaily 玩具日報

查看: 17039|回復: 24

[玩具攝影] METAL GEAR RISING <雷電: RAIDEN> + 雷忍腳刀

METAL GEAR RISING <雷電: RAIDEN> + 雷忍腳刀
(防死圖: https://picasaweb.google.com/116 ... r=0&feat=directlink)

我玩Metal Gear Solid 2 時也喜歡Raiden雷電那和Solid Snake截然不同的攻擊手法與過去。 他其實是一個悲劇英雄。 他除了在V.R.所受的虛擬訓練令他分不清現實和虛擬世界; 第二集要和女友分開; (第三集是BIG BOSS前傳) 第四集時連兒子已幾歲大才首次見面。 上頭為保他家人安全而把他的親人和兒子信息完全隱瞞???  自MGS2後,MGS3 間場動畫才有他的出現和只有Playstation Version令我失望不已。 幸好小島沒有令Fans失望,Metal Gear Rising終於連XBOX360也有開發,那日本刀的殺意更發揮得淋漓盡至了~~~

上回帖子: “<雷電。RAIDEN> + 千值練: 仔月光,任人砌~” 沒有腳刀,應承加刀!!!! https://picasaweb.google.com/116 ... r=0&feat=directlink

先PS (i.e. 用像小畫家的工具擦走腳架~):^

---------------
無PS:!

有兩雙替換腳掌可爪緊刀柄~

小李飛刀~ 小李!!!:DDD" />D" />

其他DETAIL:p

美腿

美釘

沒時間玩合體了…{:1_224:}

朋友

留言是我的力量:love:
雷電真的本年佳作, 玩完隻遊戲又有好成品出現. {:1_226:}
回復 2# taifat1975

是呢~~~ 比人炒到飛起... 痴線O既~{:1_240:}
回復  taifat1975

是呢~~~ 比人炒到飛起... 痴線O既~
darknight 發表於 9-7-2013 12:26 PM

現在都回落少少, 見到6魚的貨.
回復 4# taifat1975

正常番!!!!!
雷電真的本年佳作, 玩完隻遊戲又有好成品出現.
taifat1975 發表於 9-7-2013 10:33 AM

好在我唔中
比例同面相都.....:!
回復 6# edmondphk

面相我macro放大係差d, 坦明講肉眼唔覺有眼珠,放大先鬼睇倒。 但比例好正喎,睇我第一個post,齋企都好鬼型! 利申: 我無炒玩具,重係苦主食炒價添...{:1_200:}
回復  edmondphk

面相我macro放大係差d, 坦明講肉眼唔覺有眼珠,放大先鬼睇倒。 但比例好正喎,睇 ...
darknight 發表於 9-7-2013 05:33 PM

比例係指放埋同樣MGS系的角色一齊,raiden係做高左
PAK整人臉一直都好唔穩定,時好時壞(TDKR Bane係好例子,剛出的Superman係壞例子)
回復  edmondphk

面相我macro放大係差d, 坦明講肉眼唔覺有眼珠,放大先鬼睇倒。 但比例好正喎,睇 ...
darknight 發表於 9-7-2013 05:33 PM

黑出時入左1隻, 現在見白去到8魚想入多隻. :)
我覺得呢隻靚,我入&#21655;一黑一白,訂&#21655;隻紅未出......
見個價回落我都入左隻,但QC奇差,油同鬆都算{:1_206:}
個刀套個關節成忽磞左
見個價回落我都入左隻,但QC奇差,油同鬆都算
個刀套個關節成忽磞左
cth108 發表於 9-7-2013 11:50 PM

崩左又過份d, 師兄你隻白電油得好靚.
崩左又過份d, 師兄你隻白電油得好靚.
taifat1975 發表於 10-7-2013 02:42 AM

隻白電係另一位師兄架,我邊有能力油{:1_200:}
比例係指放埋同樣MGS系的角色一齊,raiden係做高左
PAK整人臉一直都好唔穩定,時好時壞(TDKR Bane係好 ...
edmondphk 發表於 9-7-2013 05:40 PM

噢,明白。超人我都唔入。 其實露關節playarts我一律out. eg tomb raider
{:1_208:}
好相呀。
另外用雷電斬開隻月光獸影多兩張相好嗎?