Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Haran74

[新品消息] Italy wants SOC Trider G7 by bandai

我都是SRWOG fans,但覺得都沒什麽可能會再在SOC出了。之前把SRWOG人氣最高的大贊卡和穴馬 ...
gazza1211 發表於 9-7-2013 07:18 PM

唉....睇完gazza1211大你回覆, 連小小嘅希望之火都快熄滅了......:die:
點知出咗芬奇囉!{:1_213:}
而家日本咁嘅經濟睇來除非係肯定實爆先會喺SOC系列出,否則一般只會係細嘅SR系列
其實呢隻大贊卡出得唔錯,都唔明點解谷唔起。

如果佢S0C系列響合金魂系列一路出就正!!{:1_208:}

我都是SRWOG fans,但覺得都沒什麽可能會再在SOC出了。之前把SRWOG人氣最高的大贊卡和穴馬 ...
gazza1211 發表於 9-7-2013 07:18 PM
其實呢隻大贊卡出得唔錯,都唔明點解谷唔起。

如果佢S0C系列響合金魂系列一路出就正!!{:1_208:}

G7 必入:35::35::35:
gx46很正
到現在還是我最喜歡的合金魂
無論在變形機構或是造型至是定價
都是首選!!!
我也不能理解為何價格一直在谷底
是否當初就發貨太多?
Don't worry!  I think G7 will coming soon as 70% famous robots were released.  

But I wanna see ...
Douglas.M.Saint 發表於 9-7-2013 09:12 AM

This is also my first wish....Pal