Toysdaily 玩具日報

[詢問] Ht 黑蜘蛛俠邊到買現貨便 咩價位入先合理

部蝙蝠1989車大家覺得點 值5值咁貴 會5會有大跌機會 有小小興趣想入
本來都唔想覆你, 但見你似新手, 價值呢D野好主觀, 有人覺得超值, 有人覺得超貴, 真係無肯定答案, 跌定升都係一樣, 無人會答到未來的野, 有興趣入就衡量下個價同埋位置先, 異常巨大, 門市有個辨睇睇, 有埋個箱, 自己看看, 祝好運
So is he asking about spiderman or batmobile, i am at a lost.  If black spider i have one.
Maybe he is lost also, haha....just a joke:36:
架蝙蝠車已經有超平單喇!最平見x虎拍賣千五蚊張單,尾數仲係$1850既vip價黎!total計埋都係3350,算抵,不過唔知仲會唔會再低!值唔值就自己考慮下!
唔該曬各位師兄回覆先
隻黑蜘蛛其實想有人講比我聽例如旺角某某舖頭賣緊幾多錢 個價算抄價中比較合理同有現貨
部車我未睇實物 所以想同各位討論下部車大之外
怕5怕太膠部車 部車3500--3700包埋送貨我已經有興趣想買
本人真糸新手一名
唔該曬各位師兄回覆先
隻黑蜘蛛其實想有人講比我聽例如旺角某某舖頭賣緊幾多錢 個價算抄價中比較合理同有現 ...
Kitkit2013 發表於 8-7-2013 07:45 PM

新手唔應該要人地講比你聽旺角某某舖頭賣緊幾多錢, 而係你自己去了解吓啊.
我都係新手,但玩具呢家野完全係個人喜好,
膠唔膠係你自己覺得!貴唔貴都係睇你財力!
去睇件實物多幾眼,如果鐘意咪買囉:57:
架車你自己想下啦,永遠係平貨被消化後價就升。
架車你自己想下啦,永遠係平貨被消化後價就升。