Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bigbigfriend

Medicom去死吧!

我入左數隻M記...幸運地一隻都無事...有D長期DISPLAY已一年......有D係盒入面...近排拎出黎都無咩野...

可能係我無玩拉打既關係..................
M記拉打確係重災區,之前都襯早放左隻V3,怕怕!
M記小弟都有好幾隻
彌海砂,炎之鍊金術師,鋼鍊矮仔,MGS3蛇叔
暫時都相安無事,係矮仔條皮褲驚D
見好多師兄話斷手斷腳,我諗緊會唔會都係關D膠衫事

之前平BID左幾隻爆漫
平價入左幾隻JOJO
黎緊訂左EVA(只係校服版,膠衫真係唔敢)
仲有隻SABER.........
越來越多了:55:
回復 19# etsc4344

彌海砂

大大有冇長期著住黑色外套...
如有就快d除左外套check下d 手臂位
呢隻figure d 所有黑色都會有色移
印到對手一達達黑色, 點整都唔甩
回復 1# bigbigfriend

BM kabuto 我也有.........
待會我去看看{:1_201:}
回復 14# 超港人

才能再出2.0   3.0  4.0 .........{:1_203:}
回復 20# shingo_y2k

謝師兄忠告:77:
不過已經太遲了
MISAMISA係我第一隻領教何為色移的FIGURE
經一事長一智吧