Toysdaily 玩具日報

查看: 8336|回復: 15

1/4 BATMAN仲未有聲氣出貨?

其實我想問係唔係DELAY左?
IRONMAN MK7 都派左一段時間啦, 我見無咩人提起佢......
等左成年, 真係咩都淡曬.....
我都係,我諗動漫節前出到卦
等到咩火都熄曬了!
由因為訂佢而放棄EB隻1/4 batman,一心買佢陪Joker
等到而家連EB果隻都買埋玩左一大輪都仲無聲無氣
除左越來越嬲之外都無咩野做到,今年動漫又就到添
你鍾意咪拖耐D囉,反正而家都同隻新蛛蛛爭緊做脫期王
都等到心如止水了,而家我等玩NECA 1/4 Batman仲多
我反而因為佢而買埋EB隻1/4batman~
我就上年動漫之後先去訂, 我估要派貨之後再等2個月先到我...無論如果都希望快d有得玩啦.
我覺得ht根本未落order做
上年9月訂咗 , 諗住送俾老豆今年7月做生日禮物,點知冇曬聲氣幾時派貨.........:42:
HT website 寫明係2013年第一季出貨
HT website 寫明係2013年第一季出貨, 第3季都黎左啦:44:
{:1_222:}{:1_222:}{:1_222:}
ht 準時交貨是恩賜
delay交貨是合理
再delay 係為你地好
你地千其唔好再嘈
陣間俾ht 大護法屈你係炒家
明未{:2_329:}
Sideshow 個website 上話 "August,2013".
2012 動漫

2013 SDCC

睇完SDCC 個版~真係咩火都息哂
基本頭形,眼位,咀,甲都改過
講真等幾耐都值
等到2046都未有,好彩消埋呢隻,catwoman 同 MK7 就清唒,以後有現貨比多D算

有D等到火都無埋,買咗都唔知做乜
Great improvmetn! Cant wait!!!