Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: samuellam

[個人收藏] 今日豆豆一入!星戰巨獸AT-AT(14/7加實物圖)

回復 9# iplaytoys
好似要$12XX:51:...後來變成$10xx.....:43:
回復 12# qqb
無錯!:43:星戰FANS一定要入!!:43:
嘩!低wor....不過真係太巨,冇位放:no:
我都想買一架,呢個價實在太筍:love:
想請問資深沙鍋迷....呢隻森林戰與雪地果隻外觀上有分別嗎?
TST 豆豆有貨喎!{:1_208:}
想請問資深沙鍋迷....呢隻森林戰與雪地果隻外觀上有分別嗎?
SARU 發表於 8-7-2013 14:37

「帝國反擊戰」版和「武士復仇」版, 顏色是有分別的, 亦可能這個原因, 令「武士復仇」
版售價插水。

顏色比較圖:

帝國反擊戰
http://www.rebelscum.com/tvcvehat-at.asp

武士復仇
http://www.rebelscum.com/Endor_A ... llection_Hasbro.asp
「帝國反擊戰」版和「武士復仇」版, 顏色是有分別的, 亦可能這個原因, 令「武士復仇」
版售價插水。

...
大姐姐 發表於 9-7-2013 08:06 PM

唔該晒.......{:2_285:}

小弟上星期也入了,價錢實在太吸引,砌出來真的超巨大,家人也被嚇一跳!

但想拆番頭/腳時發覺像已"夾"死,請問有冇秘技分離呢?
今日加了實物圖:73: