Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[玩具報告] <又肥又老餅都可以好好玩> DID Churchill 邱吉爾

師兄,不客氣。

不過,想係p1加圖的話,預先係二樓三樓寫住:"留位,待加圖"咪得囉?
catcat 發表於 8-7-2013 02:05 PM

謝謝cat大大, 原來要吟! {:1_201:}
在下真的不知&#12316;感謝!! {:1_227:}
thanks貓大既share
同埋多謝你既貼圖教學貼
好有用真係!!
謝謝cat大大, 原來要吟!
在下真的不知∼感謝!!
火宅之人 發表於 10-7-2013 11:04 PM

小弟都好少出長POST,係見日系區BENBEN師兄出POST會留位,覺得幾實用。:64:
thanks貓大既share
同埋多謝你既貼圖教學貼
好有用真係!!
lainam516 發表於 11-7-2013 11:52 AM

師兄,不客氣.

帖子可能已有少少OUTDATE,因為PHOTOBUCKET流量限制加到點都用唔晒,除左壓縮率比較高,其實都算方便。
回復 34# catcat

我覺得facebook最好!! 相片個size可以好大...而且好方便^v^
回復 34# catcat

貓大既教學post雖然好耐之前... 但係我特登search返~
對於我地呢d初學影figure既新手黎講好有用,
我自己嘗試自己既方法再黎參考各位師兄既教學,
再影出黎真係幾有成功感!!!
我自己就中意收藏同埋幫d figure影相, 好有滿足感真係!!
所以真心多謝你地一班師兄既教學post^v^!!