Toysdaily 玩具日報

樓主: Kopchevboris

[個人收藏] Deagostini 1/4 Harley Davidson FLSTF Fat Boy (手機相 28,46,56,64,67樓最後更新!)

呢架係T800用嗰架?,我啱啱買左DX10,,邊到有啱佢用ge電單車?:unhappy:
Boris 兄,有$$$嘅師兄網友我見過好多,但好似你咁die hard同有heart嘅真的少之又少.......$+時間+毅力+耐性缺一不可!!!
神物.......{:1_208:}
回復 21# Kopchevboris

小弟無任何砌模型經驗
唔識噴油。。。
大開眼界~!  feel到樓主熱血所發出嘅蒸氣:$

TD真係好多熱血玩友,樓主係我知既第二個咁做,第一個我知既咁訂法係呢位朋友...(借樓主呢個機同大家再分享一下)
http://toysdaily.com/discuz/view ... rrari%2B&page=1

佢就玩法拉利,睇完當自己玩左。。(希望樓主唔會介意。):64:
回復 33# mars_bit

其實有心有力嘅大大係無處不在,我只係學吓嘢。{:1_208:}
回復 35# CMING

學吓囉,好好玩㗎,係徙時間D啫。
回復 36# WalkerMachine

Thank you very much!:64:
回復 37# 星月夜

呢部車我都有留意呀,不過興趣都係電單車多D。
唔好咁講,我又點會介意呢! 

謝謝你才是。:D
十分敬佩!!!!!!!!!!勁呀!!!
Must add marks for your passion!  Like! :)
回復 42# Kinson007

多謝觀賞!    {:1_235:}
回復 43# Douglas.M.Saint

Thank you very much Tak Goh!! :p