Toysdaily 玩具日報

查看: 7526|回復: 18

聯署!要求HT Amazing Spider-Man 發貨曰期

等到燥,已致電消委會。回覆情況可進行跟進。
希望訂左既朋友支持下
:71::71::71:支持師兄
{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}{:1_208:}
我無訂 不過終於有人用行動去推HT做野,比起d日日係到dry用文字小既人.真係值得高興同鼓勵
不過都想知 訂左既師兄要點做黎支持行動?
留名? send信去消委會?定係會收集苦主資料一次過比消委會?
據理力爭. SUPPORT!!!!!!! {:1_222:}
:71::71::71:
{:1_208:} support !!
支持,
~~~~~~~~~~~
冇訂!但係點都要支持一下{:1_209:},唔係有機會下個輪到我架!:69:
另樓主,可以比埋海關跟進喎!{:1_210:}
沒有訂spider,但有訂ada
老細2隻跟單唔該!
All the way support, Ching, so glad finally some real action to pursuit HT's dictation in the figure collectible industries :71:
ching用咩理由去投訴? 教教大家,等下次各位可以有所行動, 唔係比HOWARD一拖再拖{:1_196:}
回復 9# tony2013
唔講都唔記得仲有ada{:1_222:}
我估貨量大就出先,拎d cash響手,量細就等等等啦{:1_215:}
我係訂ada嘅,說好的年中,依家年尾都黎緊,候活,咁大個人唔該有番啲責任心,唔好下下要成幾萬人打搞呀伯有先出貨啦,你唔煩呀伯有都累啦
一於玩大佢................