Toysdaily 玩具日報

查看: 17928|回復: 15

[其他] 乃木坂@松村扮小忌廉

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20130701/51520561

為慶祝今年係日本動畫《我係小忌廉》播放30周年,今日出版嘅日本青年漫畫雜誌《週刊Big Comics Spirits》,邀請咗日本偶像組合乃木坂46嘅20歲成員松村沙友理扮成小忌廉拍攝封面照,仲邀請咗15歲嘅日本o靚模廣瀨SUZU扮成小桃同松村扮成嘅小忌廉一起合照。該雜誌嘅官方網站更公開咗拍攝花絮。
小巨廉FANS報到...{:1_203:}
松村沙友理COSPLAY小忌廉靚到暈呀陰公...{:1_221:}
廣瀨SUZU扮小桃都可愛非常...:shy:
松村小忌廉真的cos的很正,我都忍唔住要來like一下。

拍攝花絮 (2013年7月7日までの限定配信になります)~ {:1_197:}

ttp://spi-net.jp/movie/index.html]http://spi-net.jp/movie/index.html

(*連結已過期)
拍攝花絮 (2013年7月7日までの限定配信になります)~ { ...
太陽之牙 發表於 2-7-2013 07:13 PM

多謝太陽之牙大大分享,等我呢D小巨廉粉有機會睇多D資料...:$
星空裡萬物在轉...歷億萬年...
我第一套有追的魔法少女動漫
:35:
真係cos得唔錯.....:$

松村係咪7福神 {:1_215:}
拍攝花絮 (2013年7月7日までの限定配信になります)~ { ...
太陽之牙 發表於 2-7-2013 07:13 PM

都係睇返硬照好了, 因為睇拍攝花絮後, 有D失望:42:
大圖:

http://natalie.mu/music/news/93984

硬照就好靚,真人嘛… :44:
大圖:

硬照就好靚,真人嘛…
太陽之牙 發表於 3-7-2013 06:33 PM

真人唔通好差 {:1_236:}
真人唔通好差
黑色三連敗 發表於 4-7-2013 10:57 AM

哈哈,敗兄,我之前上網查過“松村沙友理”,真人不是很靚。今時今日,日本雜誌硬照都很多PS了。要看真人漂不漂亮,要看可動的。(同一道理apply在AV上:x)

不過,話時話大陸一樣流行PS,我早兩天在大陸拍幾張廉價的證件相,他們沒問就把我的眼袋啊、臉上暗瘡印、皺紋,從相片PS掉了。:(
真人唔通好差
黑色三連敗 發表於 4-7-2013 10:57 AM

個人覺得佢都唔差啦,若女友/老婆/朋友有呢個質素都唔收貨,咁真係要講句:法官大人....
我都認同而家的PS技巧,令美人兩個字被濫用左。唔計佢本人靚定唔靚,呢張相根本執到係第二個人!睇明星要求高D亦係理解既,所以唔係話其他大大要求過高。

佢定位係QQ地傻大姊,樣子唔算標緻,跟呢輯小忌麻相片畀人的感覺好唔同,你睇下面條動畫會明白。
乃團中,真正稱得上美人就係此片中跟佢同場的白石麻衣(片中另一位橋本奈々未都唔錯)。
http://youtu.be/zF5C1ZJJxlI
哈哈,敗兄,我之前上網查過“松村沙友理”,真人不是很靚。今時今日,日本雜誌硬照都很多PS了。 ...
gazza1211 發表於 8-7-2013 06:20 PM

原來唔靚,固唔到出左黎效果又唔太差{:1_237:}

大陸都有,您可以整番張識個靚女啦~~~{:1_220:}